<

Володимир-волинські депутати «провалили» рішення про заборону продажу алкоголю в місті у дні проведення «Княжого»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 11.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

11-го липня сесії Володимир-Волинської міської ради депутатам не вистачило голосів, щоб ухвалити заборону продажу алкогольних напоїв в місті у дні фестивалю «Княжий».

У зв’язку з проведенням 13-14 липня фестивалю «Княжий», концепція якого є безалкогольною, до міської влади організатори звернулися з проханням встановити заборону на продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин на території Володимира-Волинського у об’єктах торгівлі та закладах ресторанного господарства на виніс.

На засіданні депутат Ярослав Жук зазначив, що підприємці за два дні втрачали б доходи та цікавився, чи не надходило від них заперечень. На що почув відповідь, що проект рішення був опублікований на офіційному сайті міської ради, зауважень не було. Ігор Мацюк додав, що попередні роки хоч і була заборона, все-одно продавали, але просили приходити за алкоголем з чорними пакетами.

Для прийняття рішення про заборону продажу алкогольних напоїв на території Володимира-Волинського в дні фестивалю не вистачило одного голосу. 17 присутніх депутатів міськради проголосували “за”, 3 “утрималися”, 10 не голосували.

Зауважимо, що дане питання розглядали на сесії після перерви й частина обранців на продовження засідання не прийшли.

В той же час організатори “Княжого” повідомили у коментарі БУГу, що рішення депутатів не вплине на правила фестивалю.

“Це право депутатів підтримувати чи ні. Рішення ніяк не вплине на правила фестивалю. “Княжий” – вільний від алкоголю. Приносити чи приходити в стані алкогольного сп’яніння суворо забороняється. Алкоголь ми вилучаємо, а людей у стані алкогольного сп’яніння не пропускаємо навіть при наявності квитка. На вході буде працювати охорона спільно із поліцією. Просимо всіх відвідувачів віднестися з розумінням. Чекаємо на фестивалі”, – наголосили у прес-службі Княжого.




один коментар
  1. Кожна п’яна бійка і пошкоджена аліками комунальна(і не тільки) власність на час проведення фесту буде лежати на совісті кожного депутата який не проголосував.
    У Володимирі як і в Новіку повно любителів прибухнуть на свято, тож чекайте наслідків, а винних ви знаєте де шукати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця