<

Відбулося засідання громадської ради у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 21.03.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

20 березня відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, на якому хвилиною мовчання було вшановано пам’ять директора ЗОШ№5 Анатолія Кореневського.

Кандидат на посаду керівника навчального закладу Ірина Костюк, яка з 2005 року працює заступником директора з навчально-виховної роботи і котру підтримали рада школи, профком працівників і загальні збори трудового колективу розповіла про своє бачення розповіла про своє бачення перспектив розвитку навчального закладу, відповіла на запитання, що стосувалися контролю за відвідуванням школи учнями, патріотичного виховання підростаючого покоління, ролі освітнього закладу, як культурного центру селища цукрового заводу. Члени громадської ради рекомендували призначити Ірину Костюк на посаду директора ЗОШ, – пише міський сайт Володимира-Волинського

Заслухавши інформацію начальника фінансового управління Тетяни Шибирин про рішення міської ради від 23.01. 2015 року «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», звернення голови спілки підприємців і промисловців Наталії Любімцевої, члени громадської ради  висловили свої думки і  рекомендували  на черговій сесії міської ради: змінити пільгу зі сплати податку в частині бази оподаткування житлової  нерухомості для квартир з 60 до 70кв.м;  віднести гаражі до переліку об’єктів нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних осіб,  з нульовим відсотком оподаткування; запровадити диференційований підхід по обрахуванню ставки податку для об’єктів нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних осіб-підприємців, які використовують нерухомість у комерційних цілях.

На звернення Спілки інтелігенції міста, депутат міської ради Ігор Поліщук підготував «Програму адаптації жителів міста Володимира-Волинського, які демобілізувалися після участі в АТО», яку на засіданні громадської ради й було обговорено. Програму вирішено взяти за основу, а управлінням і відділам міськвиконкому доручено допрацювати основні заходи у частині надання комплексної допомоги.

На наступному засіданні громадської ради, яке відбудеться в квітні, заплановано обговорити питання відзначення в місті 70-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, заслухати інформацію про роботу з внутрішньо переміщеними особами, яких на сьогодні у місті  налічується  113 осіб.




коментарів: 2
  1. Пропозиція про те, аби рекомендувати призначити Ірину Костюк на посаду директора ЗОШ на громадській раді не ставилась на голосування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер