<

Вандали понищили дитячий майданчик в селі Сусваль Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:06 | 4.07.2016 / Володимир /
Перегляди
12
/ коментарів 14

В ніч з 3-го на 4-те липня невідомі особи понищили нещодавно встановлений дитячий майданчик в селі Сусваль Володимир-Волинського району.

“Дитячий майданчик було встановлено в рамках конкурсу з міні-грантів “Крок на зустріч” Фонду розвитку Ігоря Гузя “Прибужжя”. Грантовий проект було написано місцевими молодими мамами, котрі прагнули щоб їхні дітки мали змогу гратись на справжньому дитячому майданчику. Після встановлення цього майданчику у дітей кожен день наче свято. З усього села тут цілими днями грається дітвора. Сьогодні ж майданчик пустує… Комусь, видно, завадили дитячі розваги і їх вирішили припинити знищивши ігровий інвентар. Так в нас завжди: одні прагнуть щось зробити для громади, вкладають свою працю, а інші – можуть лише нищити. Шкода роботи людей, потраченого часу та коштів. Можливо, поліція, котра приїздила, знайде винних.” – розповіла директор місцевої школи Євгенія Саганюк.

Читайте також: Новий дитячий майданчик з`явився в селі Сусваль Володимир-Волинського району

IMG_2310

До приходу вандалів:

IMG_0096

Після:

IMG_2292
IMG_2290
IMG_2291
IMG_2298
IMG_2299
IMG_2301
IMG_2294
IMG_2303
IMG_2305
IMG_2306
IMG_2307
IMG_2308




коментарів: 14
  1. Люди добрі,до чого наше суспільство докотилося….Праця людей,коту під хвіст, через тих у кого руки з одного місця ростуть…Коли вже навчаться людяності і хоть каплі поваги, до своїх друзів і знайомих…Мамусі так старались,зробити для своїх маленьких діток,хоч якусь радість, але є одним словом “не нормальні ” людиські, які роблять все на смарку….Карати таких треба!

  2. а можливо це зробив який політичний зоро , бо вже дуже була реклама про подарунок від народного депутата батьківщині мера Володимира , жаль що від цього не солодко дітям . від того , що дяді граються в політику їм краще не стало.

  3. Місцевий, а може цетак нормально приховувати свою бездіяльність і неспроможність. Була зроблена добра справа. Не залежно від політики. Дитячий сміх – добро. А ЯКАСЬ ТВАРЮКА , А НЕ зоро, все це загадила.

  4. Ким це треба бути шоб свідомо руйнувати те,що для дітей зроблене? Просто кончені люди

  5. Якби кожна хата у селі здала по 200 грн на облаштування майданчику то такого б не було. Люди халяву не цінують.

  6. Точно вандали не з Бубнова чи Хрипалич.Місцева бикота це зробила.Не хочуть в селі позбутися комуністичної назви, руйнують подароване.Вот вам інтелект батьківщини вічного мера на виду! Захолустя задріпане.

  7. Неправильно то, люди, неправильно. Ну не можна так! Хтось старався, мучився, працював, а якість добрі хлопці розвалили, порозкидали пляшки.
    Соромно.
    А дітей шкода, бо то їм було подаровано.

  8. А ти би б…ь тільки все на мера спирав!!! І людей обзивав… Бачу ще гірший за тих вандалів!!!!

  9. Хлопець батькіщини нашого мера загинув захищаючи Українську землю! А таке бидло як ти тільки сидить і дивиться якби інших побільше брудом облити…

  10. Гидко дивитись, що люди погризлись за те, що проти того, аби іменем ГЕРОЯ назвали село.
    От тепер наслідки.
    ГИДКО.

  11. До чого тут це? Його рідний батько цього не хоче і на зборах селян ,просив придумати іншу назву . Тільки ті що нічого не знають і розводять ці несенітниці!

  12. Місцеві гопники в дії. Це ж не кляті москалі і денеерівці це зробили. Це місцеві нащадки п’яних холопів вчинили. Ось і вся патріотка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця