<

В домі Володимир-Волинського міського депутата провели обшук та вилучили комп’ютерне обладнання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 17.01.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарів 15

В соціальній мережі Фейсбук, групі ВолодимирІнфо активісти та місцеві депутати “гаряче” обговорюють обшуки, які були проведені в депутата Володимир-Волинської міськради Сергія Барщевського. Обшуки проводила поліція із міста Луцьк та в результаті їх вилучила частину комп’ютерної техніки.

Надати коментар інтернет-виданню “БУГ” депутат відмовився.

Однак із дописів матері депутата Валентини Борусевич зрозуміло, що інцидент обурив сім’ю. Також матір оприлюднила ряд документів, котрі стосувались цих обшуків.

“Я мала сьогодні їхати на операцію, але через таке змушена була здати квиток і сидіти тут, бо багато разів прийдеться їздити до Луцька. А старі батьки ледь оговтуються від такого візиту. Ось вам країна, де нищать інакомислячих.” – дописала пані Борусевич.

В документі читаємо: “… з метою відшукання і вилучення знарядь вчинення даного кримінального правопорушення – мобільних телефонів із …. характеру”.

Не зрозумілим в опублікованому документі залишається те, якого характеру матеріали цікавили правоохоронців?

На завершення депутат Сергій Барщевський на своїй сторінці висловив свою позицію щодо ситуації, що відбулась: “Реформована поліція, на яку так довго всі чекали( Радикальні депутати не здаються!!! Шкода одного, страждає не в чому не винна сім’я. Падлюки в погонах як були так і є. В єдності наша сила!!! Далі буде,…”

Журналісти інтернет-видання “БУГ” слідкують за ситуацією.




коментарів: 15
  1. Незламних не зламають! Вони ще не раз будуть показувати свій бандитський оскал.А толку?….Тримаємось!!!

  2. Нехай “полумяний” (рос.”пламенный”)радикальний депутат, якщо він дійсно сміливий та чесний, скаже виборцям правду про те, що обшуки проводились через розповсюдження ним в соціальних мережах порнографічних відеоматеріалів (тому і текст ухвали суду виклали не повністю,бо стидно. Не зрозуміло лише навіщо в такій ситуації здіймати “бучу”, яка його все рівно не врятує. Лише набереться сорому і повністю себе дискредитує, на тому й закінчиться політична кар’єра.

  3. “Незламного” (він так про себе думає) ніхто і не ламає, його “опускають”, а він сам цього навіть не розуміє…

  4. ой не раз доводилося чути що той депутат гей. то що ж він розповсюджував, – власне хоум-відео? радикали на чолі зі своїм очільником голосно топають в Європу, з вилами у дупі…

  5. Стільки гадості на Жука а тепер на других виливає тоє горнятко,але кави, а блювоти))) виваль угомонись вже, чи ти думаєш що всі дурні?

  6. Що таке від життя відсталою бути. Ніколи не думала що порнофільми настільки в дефіциті, що аж є потреба їх розповсюджувати через соцмережі. Блін! Ото лоханулася!….

  7. Який же Барщевський “радикал”, якщо до нього тільки ногою тупнули, а він вже “обіс…ся” ? Якщо не винен, то доводь свою невинність у визначений у Законі спосіб, а то привикли все “на горло брати” і “вити” на сайтах, які всі погані і зводять з ними рахунки, бо вони “активісти”. Нехай розкаже в Інтернеті, як переховувався від мобілізації “херой”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця