<

У злісних неплатників комунальних послуг Володимира-Волинського будуть вилучати майно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 18.03.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Виконавча служба разом з представниками підприємства теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» розпочала масове вилучення майна у злісних неплатників за судовими рішеннями.

Про це інтернет-виданню «БУГ» повідомили у ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго».

Зазначають, що відповідно до чинного законодавства, представники Виконавчої служби мають право описувати та накладати арешт на майно боржника для погашення суми боргу. У зв’язку з цим виконавцями були проведені відповідні дії та складені акти щодо боржників.

Законодавством виконавцям надані повноваження примусово стягувати заборгованість по комунальним платежам, а саме: стягувати заборгованість з заробітної плати, пенсії та інших доходів, арештовувати рахунки та майно, в тому числі квартири боржників.

Підприємством теплових мереж Володимира-Волинського було подано до суду 151 заяву про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за послуги з централізованого теплопостачання, з яких видано судом 98 судових наказів.

Злісних неплатників за послуги теплопостачання, розповідають на підприємстві, будуть продовжувати масово передавати до суду, що призведе до збільшення суми боргу! Зазначають, що якщо немає можливості в повному обсязі оплатити суму боргу, то можна звернутись до підприємства для реструктуризації суми боргу.




один коментар
  1. кнут бачу, а де прянік ? треба пообіцяти платникам, які помруть з голоду, але віддадуть на жкх останню копійку, поховання за рахунок держави !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок