<

У Володимирі – Волинському з вікна четвертого поверху було викинуто собаку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:21 | 23.03.2015 / Володимир /
Перегляди
7
/ коментарі 3

Це трапилося у суботу 14 березня.

Лише 18 березня ця інформація стала відома волонтерам “Товариства захисту тварин “Дай лапу””, які і викликали на місце злочину представників правоохоронних органів для розслідування цього звірства. На місце події також прибув ветеринар, який оглянув тварину. За його словами, у собаки дуже пошкодженний хребет. Ренген підтвердив побоювання ветеринара та волонтерів: у Фіони перелом хребта та повний параліч задніх кінцівок та тазу, через що вона не відчуває болю у задній частині тіла. Зазвичай, після подібних травм тварини помирають. Тому, той факт, що Фіона вижила, не інакше як чудом назвати не можна. Крім того, одразу після падіння, тварина поповзла годувати своїх малюків – сімох цуценят, які на той момент ще були з заплющеними очима. Пересуватися бідолашна може лише на передніх лапах і це коштує їй величезних фізичних зусиль. Материнський інстинкт допоміг та дав сили цій тварині боротися за своє життя, а також життя свого потомства, – пишуть волонтери в соцмережі.

https://www.youtube.com/watch?v=huKDVM6HNpk

Наразі триває розслідування. Волонтери слідкують за розвитком подій і прагнуть, щоб винні понесли покарання. Також волонтерам стали відомі деякі подробиці подій, які вони передадуть слідству.
Що ж стосується, Фіони, то вона вже ніколи не зможе повноцінно пересуватися, адже залишиться інвалідом на усе життя. Вона знаходиться на перетримці вдома у волонтерів, адже клініки та притулку для тварин у Володимирі – Волинському досі немає.

Тому ми, волонтери місцевого “Товариства захисту тварин “Дай лапу”” звертаємося до усіх небайдужих людей, яких сколихнула історія цієї тварини, за допомогою. Фіоні потрібен курс лікування та реабілітація, а в подальшому – протезування (візочок).

Ми розуміємо, що зараз в країні дуже важка ситуація, але якщо ця тварина вижила, то вона також має право на життя та нашу допомогу.

Попри жорстокість людей, які познущалися над беззахисною істотою, Фіона не зневірилася у людях, довірилася волонтерам та чекає на допомогу. Вона готова дарувати свою відданість та любов гідним цього людям.

Шукаємо для Фіони людей, які готові стати її родиною і дбати про неї. Можливий варіант прилаштування тварини у країни близького зарубіжжя ( усі необхідні маніпуляції та щеплення зробимо).

Також Фіоні та іншим безпритульним тваринам міста потрібна ваша фінансова допомога.
Гроші можна перерахувати на картковий рахунок Приватбанку № 5168 7572 9231 3675 на ім’я Доскоч Ганни.
Телефон гарячої лінії: 093 458 77 97.

lJfgc18t1QQ




коментарів: 3
  1. Нормальна людина цього б незробила б.Ці нелюди будуть мати за свій вчинок великий гріх. Чем больше познаю людей,тем больше нравятся сабаки.

  2. Це зробила не людина, це зробило ВОНО, не він і не вона, а саме ВОНО. Але за всі свої вчинки на цьому світі треба платити, дай Бог щоб ця розплата не забарилася і це ВОНО на власній шкурі відчуло всю ту біль і страждання, яке перепало на долю цієї тваринки. Вірю, що знайдеться добра душа і дасть притулок Фіоні.

  3. Только через месяц после публикации прочитала статью. Я в шоке! Не могу смириться с мыслью, что люди бывают так жестоки. И убеждаюсь, что чем хуже люди в этой стране относятся к животным, тем морально бедным есть народ. Удивительно, как находятся волонтеры, которые помогают нашим бойцам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця