<

У Володимирі-Волинському у жінки на ринку викрали чималу суму грошей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 20.08.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Знявши з банківської картки  12600 гривень у суботу, 18-го серпня, 55-річна жителька Володимира-Волинського вирішила відвідати госпрозрахунковий ринок, що у центрі міста на вулиці Данила Галицького. Вже вдома після відвідування ринку виявила, що гаманця з коштами у сумці немає. 

Пише про подію «Володимир Медіа».

Жінка звернулася до Володимир-Волинського відділу поліції, де відразу ж відкрили кримінальне провадження. У коло підозрюваних в крадіжці, як зазначили в поліції, потрапили особи ромської національності.

Зважаючи на непоодинокі випадки  викрадення матеріальних цінностей та коштів на ринках міста, правоохоронці звертаються до усіх жителів бути пильними, замикати щільно свої сумочки. При необхідності не брати із собою значної суми коштів. Краще не провокувати злодіїв, щоб не залишитися біля розбитого корита.




коментарів: 3
  1. Циганва з цілого району збирається на автостанціі біля кафе Зустріч ,а потім розходяться красти і шахраювати ,якщо поліція не займеться цими неробами ,то займуться люди ,як в Києві і Львові і знову будуть казати ,що в Украіні притісняють цю нечисть .

  2. Я гадаю їх потрібно чимсь корисним зайняти…Якщо щось накоїли – то і без зарплат…..

  3. Чим можна зайняти циган ,дармовою випивкою ,але і це не допоможе ,бо жінок за стіл не пустять ,а заставлять побиратись і шахраювати .Гнила нація .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер