<

У Володимирі-Волинському навчалися виготовляти глиняні свищики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 25.06.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Другий майстер-клас у рамках Літньої школи мистецтв провели у приміщенні місцевого педагогічного коледжу 24-го червня. Цього разу володимир-волинців навчали виготовляти глиняні свищики. Провів майстер-клас Анатолій Філозоф. 

“Свищик – це традиційна глиняна іграшка.  На висоту тону свищика впливає розмір повітряної камери усередині нього. Чим більший він, тим нижчий звук.  Окарина – це також свищик, дещо більший з більшою кількістю отворів. Щоб вийшов гарний свищик, потрібно зробити для проби кілька десятків”, – розповів Анатолій Філозоф

Нагадаємо, Літню Школа Мистецтв у Володимирі-Волинському відкрито завдяки Ірині Надюковій, колишній учасниці програми FLEX, котра написала проект та виграла грант. У життя свій проект Ірина втілює разом з мамою.

Наступний майстер-клас відбудеться 1-го липня.  До участі у проекті організатори школи запрошують усіх бажаючих. Попередні знання та досвід в образотворчому мистецтві необов’язкові, головне – принести з собою гарний настрій та бажання навчитися. Участь у проекті безкоштовна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок