<

У Володимирі-Волинському буде гауптвахта

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 28.04.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Із державного бюджету Волинській області виділена субвенція на створення місця, де примусово утримуватимуть військових – порушників дисципліни. Ці кошти – 400 тисяч гривень підуть на облаштування гауптвахти у Володимирі-Волинському. Однак, освоїти ці гроші військові не можуть.

Із проведенням мобілізації, а тепер і призову, у військових частинах виникла проблема із покаранням порушників військової дисципліни.

Володимир-Волинський здавна був містом, де акумулюється значна кількість військовослужбовців. Природно, існує необхідність у такому закладі як гауптвахта.

На гауптвахті обладнують загальні та одиночні камери для заарештованих, окремі камери для допиту, двір для прогулянок, караульні приміщення тощо – каже про місце утримання військових порушників Вікіпедія.

На оперативній нараді міський голова Петро Саганюк повідомив, що для потреб військової частини виділено 400 тисяч цільових коштів на облаштування місця дисциплінарного покарання.

Однак, роботи по даному об’єкту не розпочалися. “Субвенція виділена – а військові гроші освоїти не можуть через бюрократію. Окрім того, кошторис на ремонт щоб погодити – командирам частини у Києві 4 відділи обійти треба! Кожен поки розгляне, поки підпише – а це все час втрачається”, – прокоментував Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця