<

У Володимирі-Волинському біля одного із будинків знайдено сумку з гранатою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 29.04.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Ввечері у Володимирі-Волинському біля одного із будинків на вулиці Володимира Великого місцеві мешканці звернули увагу на підозрілу сумку й викликали поліцію.

У ній правоохоронці виявили гранату «РГД-5», – повідомляє прес-служба Волинської поліції.

27 квітня близько 19 години на телефонну лінію «102» Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканців міста, про те, що біля будинку на вулиці Володимира Великого знаходиться підозріла сумка, залишена без нагляду.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділення поліції та спеціалісти вибухотехнічного сектора Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Під час проведення детального огляду в залишеній сумці виявили гранату “РГД-5”, речі та мобільний телефон. Граната була в розібраному стані – корпус відокремлений від запала. Знахідку вилучили. Загрози життю та здоров’ю громадян немає.

«Поліцейські провели оперативно-пошукові заходи та з’ясували, що сумку із боєприпасом залишив демобілізований 38-річний мешканець Черкаської області. Слідчі за даним фактом відкрили кримінальне провадження. Усе вилучене направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру МВС України», – розповів керівник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

cb-8ba5c866_38f2_4915_94ed_820e9b21fa77
cb-fee5874a_ce90_40a3_a9d9_2869e86b24ce




один коментар
  1. Альо, може хватить триндіти?
    По-перше, ніяких “спеціалістів вибухотехнічного сектора Головного управління Національної поліції у Волинській області” не було, приїхала звичайна опергрупа і звичайний місцевий експерт!
    По-друге, гранату виявили не співробітники МВС, а ці ж самі місцеві жителі, які й знайшли сумку. Це все зафіксовано в протоколі допиту слідчих.
    Шановні працівники ЗМІ, перш ніж подавати якусь інформацію, перевіряйте її перш ніж викласти у загальний доступ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця