<

У Володимирі-Волинському порівняли пам’ятні місця із ретро-листівками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 21.08.2020 / Володимир / /
Перегляди
30
/ 1 коментар

Адміністрація Державного історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир” спільно з Відділом культури і туризму до дня Незалежності України перефотографували пам’ятні місця міста, приклавши до них листівки з фотографіями Володимира-Волинського, зробленими у 1987 році.

Даним задумом хотіли побачити наскільки змінилося місто з 1987 року, – пише співробітник історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир” Орися Вознюк у фейсбуці.

Крокуючи до незалежності, ще у 1987 році редакція українських календарів і художніх листівок у місті Києві, випустила серію поштових листівок з фотограціями міста Володимир-Волинський. Адміністрація Державного історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир” спільно з Відділом культури і туризму до дня Незалежності України перефотографували пам’ятні місця міста.

“На жаль, через карантин наш задум ми можемо втілити лише онлайн, а не у великій виставковій залі, бо насправді листівок і світлин міста є багато і зміни подекуди надто кардинальні”, – йдеться у дописі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер