<

У Володимирі-Волинському і Нововолинську виплачують «президентську» тисячу гривень соціально незахищеним категоріям громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 29.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

У Володимир-Волинському управлінні соціального захисту населення розпочали виплату одноразової грошової допомоги у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 у сумі 1000 гривень. Такі ж виплати проводять у Нововолинську.

Мешканці Володимира вже отримують кошти на свої банківські рахунки або через поштове відділення, повідомляють на офіційному сайті міста.

Нарахування одноразової допомоги проведено за матеріалами пенсійних справ і не потребує особистого звернення до органів Пенсійного фонду, розповідають на сайті Нововолинського міськради.

На сьогодні з державного бюджету виділено 464 тисяч гривень для надання допомоги мешканцям Володимира-Волинського.

Так, грошову допомогу можуть отримати:

  • одержувачі державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю;
  • одержувачі державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю;
  • одержувачі тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.

Виплата одноразової грошової допомоги здійснюється через установи уповноважених банків або АТ “Укрпошта”, де особи отримують вказані види допомог, – повідомляє заступник начальника управління соціального захисту населення міста Володимир Коломий.

Варто зазначити, що допомога носить одноразовий характер, тому не враховується до сукупного доходу сім’ї для призначення всіх видів соціальної допомоги, у тому числі і для призначення субсидій.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця