<

У Володимирі-Волинському «гасили пожежу» в котельні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 23.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

22-го серпня у Володимирі-Волинському відбулися навчання для ліквідації наслідків аварії у котельні комунального підприємства “Володимир-Волинськтеплокомуненерго, що по вулиці Луцькій, 168 К”.

Про це повідомляють на сайті міста.

У котельні «вийшов з ладу» газовий котел і «відбулося загорання», внаслідок цього постраждала людина – так розпочалися спільні тактико-спеціальні навчання рятувальників, газівників, правоохоронців, медиків з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. На місце події прибули екстрені служби міста.

Участь у навчанні взяли 7-ма Державна пожежно-рятувальна частина, відділення екстреної медичної допомоги медицини і катастроф, філія ПрАТ “Волиньобленерго”, відділення АТ “Оператор газової системи “Волиньгаз”, КП “Володимир-Волинськтеплоенерго”, КП “Управління водопровідно-каналізаційного господарства”, відділ поліції ГУ НП у Волинській області, КП “Управляюча житлова компанія”, 5- та школа ім. А.А. Кореневського.

Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини, прибувши на місце умовної пожежі, винесли “потерпілого” працівника котельні та ліквідували “пожежу”. У кареті “швидкої” надали умовному постраждалому першу медичну допомогу.

Усі служби оперативно впоралися з ліквідацією аварії та її наслідків.

Для підготовки та проведення навчань було створено робочу групу, керівником якої визначено першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука.

Як він повідомив, навчання провели з метою досягнення злагодженості в роботі керівного складу та аварійно-технічних і рятувальних формувань мобільної групи реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру в місті Володимир-Волинський, забезпечення готовності об’єктів життєзабезпечення населення до роботи в умовах осінньо-зимового періоду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер