<

У Володимирі учасники бойових дій і члени їхніх родин отримають компенсації за житло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:39 | 7.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2086
/ Коментарі відсутні

Волинська область отримала субвенцію з державного бюджету на виплату грошової компенсації на належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, загальним обсягом 621 578 гривень.

Кошти планується спрямувати Володимир-Волинському місцевому бюджету, – інформують на сайті міста.

Право на грошову компенсацію за належні для отримання жилі приміщення мають особи з інвалідністю внаслідок війни I та II групи, внутрішньо переміщені особи, які є учасниками бойових дій, або особами з інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи, члени сім’ї загиблого.

Для оформлення грошової компенсації необхідно перебувати на квартирному обліку. Внутрішньо переміщеним особам додатково потрібно перебувати протягом року на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб. Грошова компенсація надається у порядку черговості постановки на квартирний облік.

Членам сім’ї компенсація виплачується одній із категорій родичів – спочатку дружині (чоловікові) і неповнолітнім дітям, які проживають разом; якщо таких немає, то батькам; якщо батьків немає, то повнолітнім дітям і так далі.

За період з 2016 року по 2021 рік у Володимирі комісією щодо розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення призначено 23 особам на загальну суму 18 746 864,21 грн в тому числі з яких виплачено 10 557 964,21 грн та заявниками придбане житло.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця