<

У Володимирі та Нововолинську безкоштовно навчатимуть підприємництву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 7.02.2023 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
301
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинській та Нововолинській громадах проходитиме триденна школа «Підприємець з нуля». Проєкт дасть поштовх для розвитку економіки регіону та можливість місцевим мешканцям, в тому числі ВПО, мотивуватися та засновувати і розвивати свій бізнес. 

Організатор заходу – Агенція регіонального розвитку Прибужжя, Володимирська та Нововолинська міські ради зголошують взяти участь у безкоштовних тренінгах. 

Пройти навчання зможуть 30 жителів громад, які хочуть започаткувати бізнес або  підприємці з досвідом підприємницької діяльності до 5 років. В учасників та учасниць буде змога отримати знання, необхідні для реєстрації власної справи, пошуку фінансування, створення бізнес-планів та просування за допомогою інтернет-маркетингу.

Щоб взяти участь у школі, потрібно зареєструватися за посиланням.

Бізнес-школа розпочнеться 23-го лютого у Володимирі та відбудеться в офлайн-форматі. Про час та місце проведення тренінгів організатори повідомлять зареєстрованих додатково.

Як розповідає в.о.директорка Агенції регіонального розвитку Прибужжя Ірина Пикалюк, важливо, що проєкт не виконувався б без ініціативи та підтримки місцевого самоврядування двох громад. 

“Підприємці сьогодні кують перемогу на економічному фронті. Крім того, ми знаємо, яка ситуація  з безробіттям. 

Для людей ця школа —  шанс отримати знання, які дозволять заробляти гроші, вмотивовано йти вперед заради себе та країни. Це дуже хороша ціль”. 

Заходи втілюються в межах програми міжнародної співпраці EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку за дорученням Європейського Союзу та уряду Німеччини реалізує німецька федеральна компанія Deutche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер