<

У Володимирі привітали з днем народження доньку загиблого Героя Юрія Шліхти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 6.10.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1480
/ Коментарі відсутні

5-го жовтня у Володимирі привітли з днем народження доньку загиблого військовослужбовця Юрія Шліхти Юлію, якій цього дня виповнилось 22 роки.

Квіти, цукерки та грошову нагороду іменинниці вручили у міськрайонному відділі поліції, де вона проходить практику, повіомляють на сайті міста.

“У цей сонячний день щиро вітаю вас з днем народження! Бажаю, у першу чергу, міцного здоров’я, наснаги, успіхів у роботі та здійснення усіх планів. Нехай попри важкий час, кожен день дарує більше позитиву, а потрібна і складна служба, яку ви обрали, приносить гарні результати”, – зазначив секретар міської ради Іван Юхимюк у вітальному слові.

Юлія Шліхта – випускниця Володимирської гімназії ім. О. Цинкаловського, закінчує університет внутрішніх справ у Львові. Каже, що обрала правоохоронну сферу своєю професією недаремно, адже мріяла про це змалечку.

“Мені передалось від тата загострене почуття справедливості, тож бачила себе лише у поліції”, – зазначає Юля.

Уже протягом двох місяців дівчина проходить практику у слідчому відділі, де  уже проявила себе як перспективна спеціалістка.

Нагадаємо, що батько Юлії Юрій Шліхта загинув у квітні цього року у боях за територіальну цілісність та незалежність України. 47-річний військовослужбовець свого часу працював вчителем фізкультури, трудився на одній з нововолинських шахт, а останні три роки служив за контрактом у ЗСУ.

У Юрія залишилась дружина, дві доньки та онука. Поховали полеглого Героя 9-го квітня у селі Новосілки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця