<

У Володимирі найближчим часом можуть відкрити одну з перекритих смуг для руху по Ковельській

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 6.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1717
/ 1 коментар

Якщо дозволить організація, яка проводить роботи на місці будинку, що обвалився по вулиці Ковельській у Володимирі, для водіїв відкриють одну смугу для руху по дорозі, що нині є перекритою.

Про це на брифінгу 6-го жовтня повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

В разі відсутності загрози повторного обвалу “аптеки Бражнікова“, організація, що проводить обстеження може дозволити для водіїв рух по одній смузі на частині вулиці Ковельській, яка наразі є перекритою від перехрестя із Сагайдачного до Драгоманова.

Пальонка зазначив, що на місці обвалу працювала комісія, викликали проект антів. Складені відповідні документи. Власник будівлі виконує всі вказівки комісії.

“За попереднім висновком, причиною обвалу стало те, що власник у підвальному приміщенні вибирав землю біля фундаменту”, – додав очільник Володимира.

Читати також: Обвал будівлі у Володимирі: власники розбирають хиткі конструкції, щоб чимшвидше дати можливість відкрити вулицю для руху авто




один коментар
  1. Мені здається там мало місце не “укріплення фундаменту” а заглиблення підвального приміщення для отримання додаткової торгової площі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця