<

У Володимир-Волинському районі заборгованості по зарплаті ні у медиків, ні в освітян немає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:28 | 2.02.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Про це сьогодні на оперативній нараді в райдержадміністрації повідомили керівник відділу освіти Алла Мельник та начальник управління фінансів району Олена Бондарук.

Заборгованості у виплатах по захищених статтях в районі, станом на 02.02.2015 року не має. Якщо і були певні затримки у фінансуванні тих чи інших галузей – то це виключно по причині налагодження бюджетного процесу на початку року, – запевнила присутніх на ранковій нараді Олена Бондарук.

Державні субвенції на медицину та освіту надійшли на рахунки установ і проблем із закупівлею медпрепаратів чи речей, необхідних для життєдіяльності швидкої допомоги міста та району на даний час немає.

Управління пенсійного фонду також профінансовано у повному обсязі і володимирці вже завтра почнуть отримувати пенсії на руки.

Працівники Володимир-Волинський міськрайонний відділ центру державного земельного кадастру вже з наступного тижня розпочнуть підготовчу роботу до проведення інвентаризації земель сільськогосподарського та не сільськогосподарського призначення в районі. Даний захід проводиться для того, аби виявити резерв землі та збільшити надходження коштів у бюджети сільрад від сплати податку на землю. Результати обліку мають надійти в область до 10.03.2015 року.

Володимир Гунчик особливу увагу приділив сьогодні наданню землі учасникам АТО та сім’ям загиблих воїнів. Губернатор наголосив, що проводитимуться перевірки по певним сільським радам у правильності складання черги на отримання наділів, оскільки є сигнали про певні корупційні схеми у цьому питанні. Перший заступник голови Володимир-Волинської РДА Володимир Собіпан сказав, що на володимирщині таких випадків, на щастя, не зафіксовано.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер