<

У Володимир-Волинському районі розіграли Зимовий Кубок від ГО “Нова Ідея” серед юнаків з ОТГ Зимне

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:48 | 31.01.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У неділю, 29-го січня, відбувся другий розіграш Зимового Кубку з футзалу серед юнаків 2002-2003 років народження, організований депутатом Володимир-Волинської районної ради, головою ГО “Нова Ідея” Ярославом Кондисюком, за підтримки голови ОТГ Зимне В’ячеслава Католика та спонсорської допомоги Валентина Кошельника.

У турнірі взяли участь п’ять команд з району, а саме: міста Устилуг та сіл Льотниче, Хмелівка, Березовичі і збірна команда ОТГ Зимне.

Турнір проходив за коловою системою де кожна команда повина зіграти між собою, загалом відбулося 10 ігор. Майже з абсолютним результатом набравши 10 очок перше місце посіла команда ОТГ Зимне. Як зазначили організатори, юнаки Зимненської команди прогресивно ростуть, адже ще два місяці назад вони не могли нав’язати боротьби сильним командам з Устилуга та Льотничого.

Устилузькі юнак посіли друге місце двічі зігравши в нічію та двічі вигравши, загалом набрали 8 очок. На третьому місці Льотничівці, з двома виграшами однією нічиєю та поразкою у сумі 7 очок. Нав’язали досить сильну боротьбу, але залишились поза трійкою призерів команди з Березович та Хмелівки.

Нагородження команд кубками та грамотами проводили Ярослав Кондисюк та В’ячеслав Католик, відзначили гравців та подякували представникам команд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця