<

У Володимир-Волинському ЦНАПі найпопулярнішою послугою є оформлення паспорта

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 16.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
37
/ Коментарі відсутні

Станом на 16-те серпня у Володимир-Волинському Центрі надання адміністративних послуг  громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість отримати 136 видів послуг. Записатись у ЦНАП на прийом можна онлайн. 

Як повідомила директор Центру Алла Троць, однією із найпопулярніших послуг є оформлення і видача паспорта громадянина України, закордонного паспорта з безконтактним електронним носієм, повідомляють на офіційному сайті міста.

За останні 7 місяців 2019-го року такою можливістю скористалися 1944 громадян (закордонний паспорт) та 208 (паспорт громадянина України), 801 заява була подана клієнтами на виготовлення термінового паспорта.  

Послугою отримання паспорта громадянина України скористалися 51 дітей, яким виповнилося 14 років, та 157 дорослих.

Разом з тим в Центрі надання адміністративних послуг нагадують, що фото в паспорті підлягає заміні по досягненню його власника 25-ти і 45-ти річного віку. Паспорт, в якому не вклеєні такі фотографії при досягненні його власником зазначеного віку, вважається недійсним (Постанова ВРУ 26.06.1992 р. № 2503). 

У Центрі є можливість здійснити оплату адміністративного збору. Для зручності відвідувачів, які на прийом приходять разом з дітьми, в приміщені облаштували дитячий куточок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця