<

У Володимир-Волинському районі смертність майже вдвічі перевищила народжуваність

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 6.08.2020 / Володимир / /
Перегляди
9
/ 1 коментар

На Володимирщині кількість народжених за січень-травень 2020 року майже вдвічі менша, аніж померлих.

Таку інформацію опублікували на сайті управління статистики у Волинській області, – передає район.Володимир-Волинський.

Отож, за п’ять місяців року на Волині народилося 4111 малюків, померло 5630 людей.

На Володимирщині народилося 105 малюків, натомість померло 187 людей. У місті Володимирі-Волинському народилося 119, а померло 220 осіб.




один коментар
  1. А чому ви дивуєтесь? Мами , на сьогоднішній день наших реалій не дуже поспішають народжувати, одні цигани ту статистику підтягують, адже їм гроші заплатять з наших податків. Курчаки свинарники, куча хімії в тих тваринок пхають, потім люди їх їдять , отруюючи свої організми. Вдихаємо гидоту, яку вивозять на поля після тих пан курчаків. Кроваво- хімічні річки ідуть в ґрунт і отруюють воду. Вірусами запугали людей що в них від тих масок серце стає, бо вдихають те що видихнути на протязі цілого дня. В пшеницю пхають куча хімії. Нестача коштів. Старенькими ніхто не цікавиться, виживають за копійки . Краноспан димить , як вітер то і до нас часом достає. З літаків опиляють. В машин вихлопні труби ніхто не перевіряє, при техогляді, димлять тим бензином без фільтрації, а ви дихайте люди, всерівно ніхто не звертає увагу, за те в аптеках черги великі на благо фармацевтам! По новинам один хлам показують і ніякого позитиву! Все роблять щоб люди з високих вібрацій переходили в негативні і тонули в тій трясовині. Антен понаставляли 3G,4G з супер підсилювачами прямо над головами людей і не важливо чи то педучилище чи то школа чи то жилий будинок, а онко росте…. !Треба мабуть втікати в села, вирощувати своє, менше інтернету і тих антен, більше позитивних емоцій, віра в Бога живого нашого Творця, дякувати за врожаї матінку Землю, більше свіжого повітря і чистої води, тоді будем здорові і щасливі. Бо чекати від міста видно вже нема чого, кожен директор думає як йому ще більше збагатитись і не дивиться на людей не думає що йому потім все повернеться в його родину. Що посієш те пожнеш. Сійте любов в серцях, прощення, добрі діла, цікавтесь одне одним, підвищуйте зарплати і пенсії, дбайте про жінок адже вони трудівнички тримають на собі майже все, і тоді нас стане більше !
    Мерія , почніть думати далекоглядніше. Перевіряйте все…. ціни завищені і чому, якість продуктів , наявність нітратометрів, цікавтесь якістью дитячого харчування, акцент поставте, чому ті йогурти такі солодкі і термін придатності місяць, запустіть дитячу кухню де будуть виробляти йогурти з парного домашнього молока, …..якість повітря, викиди в атмосферу, воду, проводьте глибокий аналіз всього того що і ви самі вживаєте. Ми вас поважаєм і надіємось на розуміння, адже ви стільки вже для нас зробили, стараєтесь, і це видно. Але треба глибше починати копати і не боятись. Допоможіть Волиньчанам і собі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер