<

У Володимир-Волинській лікарні увімкнули опалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 4.10.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

4-го жовтня у Володимир-Волинському територіально-медичному об’єднанні розпочали опалювальний сезон.

Про це інформують на сайті Володимира-Волинського.

У зв’язку з погодними умовами в приміщеннях лікарні знизився температурний режим. 

Як повідомив головний лікар Олександр Клачук, температура у деяких палатах та кабінетах становила 16-17 градусів. Тож після його звернення у КП “Володимир-Волинське ТМО” прибув перший заступник міського голови. Вивчивши температурний режим всередині приміщень, було прийняте рішення подати тепло для забезпечення комфортних умов перебування пацієнтів та медичного персоналу. 

“Здійснивши моніторинг температури повітря, отримали показники, які є підставою для того, щоб розпочати опалювальний сезон в територіально-медичному об’єднанні”, – прокоментував ситуацію Ярослав Матвійчук.

Додамо, що у Мінрегіоні повідомили про календарну дату старту опалювального сезону в Україні – 15 жовтня. Однак, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні +8ºС, місцеві органи влади можуть прийняти рішення про початок опалювального сезону раніше цієї дати.




коментарів: 2
  1. В тих, в кого є автономка, опалювальний сезон у помешканні розпочинається за бажанням мешканців помешкання, а не по волі усіляких начальничків . Дайош, автономку для усіх українців!!!

    • а шо робити тим, в кого грошиків на автономку нема ? чи хай повиздихають, якшо не можуть вписатися в щасливе капіталістичне сучасне ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця