<

У ТВК зареєстрували кандидатів у мери Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 1.10.2015 / Володимир / /
Перегляди
11
/ коментарів 13

Сьогодні, 1 жовтня, на засіданні ТВК прийняли рішення про реєстрацію кандидатів у мери. Загалом шестеро осіб виявили бажання очолити Володимир-Волинський, це – Микола Юнак, Юрій Хомик, Констянтин Зінкевич, Петро Саганюк, Сергій Коба та Інна Совальська.

Короткі відомості про кандидатів:

  1. Микола Юнак, громадянин України, освіта вища. Директор ТзОВ «Захід Трейд», підприємство спеціалізується на вирощуванні сільськогосподарської продукції.  Самовисуванець.
  2. Юрій Хомич, освіта вища, позапартійний, учасник бойових дій.
  3. Констянтин Зінкевич, освіта вища. Політична партія “Об’єднання “САМОПОМІЧ”, фізична особа – підприємець.  Висувається від  Володимир-Волинської міської організації політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ»
  4. Петро Саганюк, громадянин України, освіта вища, позапартійний, міський голова Володимир-Волинської міської ради. Суб’єкт висування кандидата на посаду міського голови від Володимир-Волинської міської організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»
  5. Інна Совальська, освіта вища, позапартійна, викладач ВВПК ім. А.Ю. Кримського. Самовисуванець.
  6. Сергій Коба, освіта вища, член ВО «Свобода»,  співзасновник ТзОВ «3К».  Суб’єкт висування кандидата на посаду міського голови від Володимир-Волинської міської організації політичної партії «Свобода»
DSCN4630




коментарів: 13
  1. А де Вєра чайниковська, зулупський зі своєю зазнобою Людмилкою-культурилкою? Шо сільонок замало? чи ше нетамадували? шкода бо так голос за них хтілося віддати, але викинути його в іншу урну))))

  2. Шановний! Напишіть своє справжнє ім’я, і за образу і приниження відповісте. Я – викладач, і без довідки мені не дали б працювати. Є ЦІЛИЙ СЕРТИФІКАТ.

  3. Я навіть знаю, хто така Тамерлан – Тамара, яка сама кожного року їздить на лікування, працює саме в педколеджі, очевидно, і місто її знає.)))))

  4. Ще не можу визначитись за кого голосувати, але точно знаю за кого не буду. Совальська,Саганюк, Юнак,Хомич.

  5. Шановний “Буг”! У Вас люди реєструються по e-mail.Очевидно, треба буде розсекречення за образи щодо довідок від психіатра. А за це є і відповідальність перед законом.

    • В цьому випадку відсутня будь-яка відповідальність, бо не встановлено прямих фактів (обставин), а лише припущення з Вашого боку..

  6. Звичайно, за Кобу,треба голосувати, бо в нього задекларовано 0 грн за 2014 рік, і за Зінкевича, бо він заробив на війні аж 665000 грн. Уявляєте, які тоді заробітки в олігархів на воєнно-промисловому комплексі, якщо ПРОСТИЙ волонтер так заробив…)))))

    • Понятно що він не все оприлюднив, але й не хіло отримувати по 55 штук у місяць.А скільки з карточки панасюка взяли собі? Це ніхто не напише.Однозначно за нього не голосую і всю їхню контрабатію.

    • Инна, если вы так хорошо разбираетесь в законах, то вы должны знать, что и за клевету, впоследствие которой пострадала деловая репутация, наступает уголовная ответчюственность :)))))

  7. Пані Інно а у вас є докази стосовно Зінкевича?Бо це вже наклеп!А як маєте то надайте а не струшуйте повітря як ви це завжди робите.

  8. Окрім як кандидата в мери Кобу ,нема іншого кандидата!!!Як не Бидло то контрабандистів,а бо ще якесь потороче!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця