<

У студії “БУГ” Сергій Радкевич: про парковки та благоустрій Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 12.08.2018 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
4
/ коментарі 3

В гості студії інтернет-видання “БУГ” завітав Сергій Радкевич, депутат Володимир-Волинської міської ради від фракції “УКРОП”. Темами для розмови стали питання парковок у місті та інших заходів благоустрою.

Розпочали із запланованої парковки біля Собору різдва Христового. Яку мали завершити ще в травні, однак роботи з певних причин зупинилися. Радкевич в деталях розповів ситуацію навколо неї, адже активно долучився до розробки проекту, лобіювання його та реалізації. Далі говорили про роботи на вулиці Івана Франка та можливі плани щодо реконструкції центральної частини міста. Про це та інше у нашому сюжеті:




коментарів: 3
  1. Депутат Радкевич відноситься до невеликої частини депутатів , на відміну дро інших що хоч щось пропонують ,хоч щось роблять … А втім на мою думку , невідомо чи своєю депутатською діяльністю він приніс більше користі чи більше шкоди голосуючи “за” проекти рішень , де є явні порушення законодавства України – проаналізуйте – голосував за виділення коштів з місцевого бюджету на потреби СПТУ ( кошти мали виділятися не з бюджету міста – так зазначено п.7.б ст.87 ” Бюджетного кодексу України”) , далі голосував за виділення коштів військовим частинам ( тут він порушив п.5 ст. 87 ” Бюджетного кодексу України” ) , далі голосував за виділення коштів з місцевого бюджету поліції – знову порушення п.6 ст 87 ” Бюджетного кодексу України ” , голосував за п безпідставне збільшення в 2 рази зарплат бюджетникам – управлінцям , що отримують заробітну плату з бюджету міста ,тобто дякуючи в тому числі і пану Радкевичу місто фактично втратило більше 15 млн. грн. А ці гроші могли ж піти і на дороги міста і на потреби житлово-комунальних господарств ( на енергозберігаючі технології , які б дали суттєве зменшення тарифів та тепло та на холодну воду… І взагалі не зрозуміло , що собою представляє Укроп в місті – В Верховній раді та в інших міста – Укропівці , як правило є активно-опозиційні сили до Бпп , в нас же майже всі підпримують місцеву провладну більшість , ядро якої складають дві фракції- Бпп та ” Батьківщина” .Та головне не в тому що підтримують , а тому що разом частенько ігнорують та недотримуються законів України , і це йде на шкоду громади міста …Як це можна зрозуміти з точки логіки- невідомо …

  2. Пане Радкевич та пане Гнатюк!!!!!! Відчепіться ви вже від того багатостраждального скверика ім. О.Дверницького… Ваші проекти для міста – то агресивний несмак, то шрами і рани на обличчі Володимира. Хоча ваші домашні будинки – нічого так, красиво…По багатому. Напевно, не крали, коли будували. В себе ж не вкрадеш. Хіба не так?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця