<

У студії інтернет-видання «БУГ» школярі, які допомогли поліції впіймати злочинця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:57 | 19.11.2018 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Наприкінці серпня учні гімназії ім. О.Цинкаловського допомогли правоохоронцям впіймати злочинця, який серед білого дня на вулиці Володимира-Волинського грабував авто. 

Шестикласники Анатолій Матусевич, Владислава Єрко та Ігор Гузь поверталися зі святкування дня народження і стали свідками злочину. Побачивши підозрілого чоловіка біля припаркованого на узбіччі дороги авто, і почувши звук розбитого скла, діти не розгубилися: відразу почали знімати подію на камеру телефону та погналися шукати власника авто.

Згодом діти змогли впізнати злочинця на камерах спостереження, і завдяки цьому за три дні після події правоохоронці змогли затримати злодія.

Про те, що їхні однолітки допомогли впіймати злочинця, школярі гімназії та й вчителі дізналися тільки 14-го листопада. Тоді на лінійці  відзначили двох учнів шостого класу Ігоря Гузя та Анатолія Матусевича. Хлопці наголошують, що Владислава Єрко, яка була у той день з ними і також давала свідчення, заслуговує на відзнаку також.

Ми розпитали у школярів про неординарну подію, реакцію на неї батьків, друзів та вчителів та багато чого іншого.  Відповіді у відео:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця