<

У самовільному будівництві в центрі Володимира-Волинського поліція не вбачає правопорушення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 7.06.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

На засідання постійної комісії Володимир-Волинської міської ради “З питань законності і правопорядку, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків з громадськими організаціями та об’єднаннями громадян” з питаннями по благоустрою міста звернувся активіст Тарас Сватко. Зокрема жителя міста хвилювали питання щодо проблеми дорожніх знаків та самовільно зайнятої території в центрі Володимира-Волинського на якій було розпочато будівництво. 

На засіданні комісії, яке відбулося 6-го червня 2016-го року, активіст, стверджував, що дозволу на таке будівництво ніхто не давав, а також, що цю інформацію можуть підтвердити  депутати. Проте, за результатами перевірки Володимир-Волинського відділення поліції, до якого звернувся Тарас Сватко, було встановлено, що в даному випадку відсутній склад будь-якого кримінального та адміністративного правопорушення.

“Тобто, кожен може сьогодні на центральній площі міста почати будувати будинок чи іншу споруду без будь-якого дозволу і ніякої відповідальності за це не понесе,” – каже активіст.

Реакція членів комісії на таке звернення була різною. Зокрема, депутат міськради Вадим Василюк (БПП “Солідарність”) почав запитувати в місцевого жителя чиї інтереси він представляє та чому сюди прийшов. У відповідь, Сватко сказав, що представляє інтереси громади міста та прийшов на засідання даної комісії в зв’язку з виявленим правопорушенням, котре мало бути взяте на контроль депутатами. Але, депутат продовжував все розпитувати містянина де той працює та чи немає йому більше чим зайнятись як ходити на засідання комісії.

Проте, члени комісії стали на захист Сватка. Зокрема, депутат міської ради, голова вказаної комісії Олег Тимосевич заявив, що депутати повинні сприяти таким мешканцям.

“Можливо, саме Вашу роботу він зараз виконує” – звернувся Тимосевич до депутата Василюка.

Щодо звернення, то голова комісії пообіцяв розібратись в даному питанні та звернутись за поясненнями до очільника місцевої поліції Михайла Бобика.

1




коментарів: 2
  1. Бардак повний, і ще ліплять до будинків прибудовки де можна і не можна.

    • за даними з різних джерел для пана Бобика давати відповіді звернення , що немає складу злочину , чи звертайтесь до суду це його рідна та улюблена стихія , а навіщо напружуватися і так зійде , а раптом треба когось притягнути до відповідальності , а що скаже папа , а може буде нова переатестація ,а хто тоді допоможе , га ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця