<

Цукровому бізнесу у Володимирі-Волинському бути

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 10.02.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Про це сьогодні повідомив на оперативній нараді міський голова Петро Саганюк. Мер зазначив, що на тому тижні зустрічався із інвестором Вадимом Лейві і залишився дуже задоволений знайомством.

“Цьогоріч інвестор, який має свою цукроварню на Хмельниччині планує провести реорганізацію виробництва, привезти із Горохова обладнання для пакування готової продукції та налагодити і запустити роботу заводу. А вже із наступного року почнеться випуск володимирського цукру”, – розповів ЗМІ Петро Саганюк.

Вадим Лейві побував на виробництві у Горохові та сказав, що із місцевого цукрового заводу уже нічого не буде. А ось володимирська цукроварня в досить пристойному стані.

Для повноцінної роботи цукрового заводу, вважає міський голова, необхідно також відновити бурякосійну зону навколо Володимира-Волинського. “Раніше наш район був найбільшим серед виробників цукру. На Володимирщині сіяли майже 240 тон цукрового буряка. Цієї сировини вистачало для роботи заводу на сезон. А це майже 1000 робочих місць”, – каже Петро Данилович.

Отож, тримачі контрольного пакету акцій та міська влада працюватимуть цього року над тим, аби володимирці скоро мали близько 1000 нових робочих місць, а володимирщина відродила традиції вирощувати цукровий буряк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця