<

Танкісти 14-ї ОМБр – кращі в Збройних Силах України!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:35 | 11.09.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

На військовому полігоні в Чернігівській області завершилися змагання на кращий танковий взвод Збройних Сил України, в яких беруть участь кращі танкісти Сухопутних, Військово-морських та Високомобільних десантних військ ЗСУ.

Сухопутні війська представляв на змаганнях танковий взвод Волинського з’єднання, який нещодавно виборов перше місце в Сухопутних військах, – йдеться на офіційній сторінці прес-служби бригади.

Змагалися танкісти у кількох номінаціях: літній військовий біатлон, снайперська та флангова стрільба з танків, стрільба на дальні відстані та танкова карусель.

Запеклою, складною, емоційною та неймовірно цікавою була боротьба танкістів. Особливо для танкістів нашої бригади, адже перемога в цьогорічному конкурсі була для них принциповою і, можна сказати без перебільшення, справою честі. Адже саме ці танкісти виграли попередній такий конкурс, який проходив у 2013 році.

01

Результатом масштабної підготовки, надзвичайних зусиль та бойового досвіду стала перемога танкового взводу 14-ї окремої механізованої бригади, яка входить до складу військ оперативного командування «Захід» Сухопутних військ! Воїни-танкісти вкотре довели, що вони найкращі!

– Всі три екіпажі доклали максимум зусиль, аби вибороти цю перемогу, – каже командир підрозділу капітан Роман Багаєв. – Всі наші танкісти учасники АТО й мають бойовий досвід, який нам згодився. Приємно, що перехідний приз – танк Т-34 повертається на своє почесне місце в штаб нашої військової частини!

Нагороджував переможців начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко, який зі словами подяки за професійність та майстерність вручив танкістам 14 окремої механізованої бригади сертифікат на 90 тисяч гривень, державні нагороди, цінні подарунки. Командир підрозділу капітан Роман Багаєв був нагороджений орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня.

Також Головнокомандувач привітав всіх танкістів з Днем танкіста, який відзначатиметься завтра, 11-го вересня.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер