<

Свято до Дня матері влаштували для матусь “Берегу надії” у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:37 | 5.05.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

5-го травня у приміщенні Володимир-Волинського територіального центру соціального обслуговування громадян вихованці ГО “Берег надії” з допомогою викладача педагогічного коледжу Валентини Залуніної, студентів коледжу та соціальних педагогів виготовляли для своїх улюблених мам подарункові листівки.

Також у цей день матері дітей з особливими потребами отримали можливість скористатися послугами перукарів та візажистів, аби підготувати себе до свята як слід.

“Мама особливої дитини теж особлива. Матері на перше місце ставлять своїх дітей, а не себе. І власна зовнішність, бажання залишаються десь позаду, а всі сили віддаються на виховання дитини і її реабілітацію. Ідея подібного заходу виникла у дівчат з територіального центру. За це їм дуже вдячні. Вони зробили для нас свято, запросивши дівчину з косметичної компанії, яка сьогодні робить макіяж. Ми підключили також одну маму, яка надає перукарські послуги. Ми хочемо, щоб матусі хоча б півгодинки приділили тільки собі та відчули себе гарними”,- розповідає голова ГО “Берег надії” Олена Кандиба.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця