<

Свято для особливих дітей відбулося у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 11.08.2015 / Володимир /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У вівторок, 11-го серпня на літньому майданчику кафе «Слов’янська хата» у рамках  проекту «Веселе літо» відбулося свято для членів громадської організації «Берег надії».

З червня щонеділі у кафе «Слов’янська хата» працює дитячий майданчик «Веселе літо». Тут чекають усіх діток, які хочуть весело та цікаво провести час. Щонеділі на малечу чекають конкурси, забави, веселі вікторини та інші розваги. Організатори свята вирішили подарувати невеличку радість і дітям громадської організації «Берег надії», – пише Рідне місто Володимир.

Члени ГО «Берег надії» не мають можливості відвідувати літній майданчик «Веселе літо» щонеділі, тому сьогодні ми вирішили провести свято спеціально для них, – розповідає співорганізатор заходу Олена Кандиба. – Як завжди нас підтримує підприємець Руслан Саганюк, який надає нам фінансову підтримку та приміщення для проведення свята. 

Організатори підготували для членів ГО «Берег надії»  досить насичену програму. Діти брали участь у вікторині, відповідали на логічні запитання, складали пазли, грали у цікаві ігри. Усім охочим малювали аквагрим.

– Дуже приємно, що у місті є люди, які небайдужі до проблем наших дітей, – зазначила Світлана Янушиц, голова ГО «Берег Надії». – Від щирого серця хочу подякувати організаторам цього чудового свята, побажати їм здоров’я, терпіння і наснаги.

Дитячий майданчик «Веселе літо» працюватиме у кафе «Слов’янська хата» до кінця серпня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер