<

“Скриньки добра” – нова можливість у Володимирі-Волинському допомагати малозабезпеченим людям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:22 | 13.09.2017 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Проект “Скриньки добра” переміг у третьому етапі конкурсу міні-грантів “Крок назустріч” від Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” та програми “Активні громадяни” Британської ради в Україні, а вже 12-го вересня відбувся офіційний старт збору соціальної допомоги.

Проект проваджує ГО “Центр ділових ініціатив – Володимир” у партнерстві із виконавчим комітетом Володимир-Волинської міської ради, управлінням соціального захисту населення, центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимира-Волинського, міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і ТзОВ “Агенство телевізійного мовлення “Володимир”.

“Скриньки добра” – це 2 великогабаритні контейнери, які вміщатимуть до 200 кілограмів соціальної допомоги, що приноситимуть небайдужі люди. На встановлення скриньок вдалося залучити 26,5 тисячі гривень, з яких понад 6 тисяч – кошти громади і 20 тисяч гривень – Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” та Британської ради в Україні.

“Володимирчани!!! Просимо вас, проявити турботу та милосердя до людей, які очікують на нашу підтримку. Принесіть та киньте свої речі і взуття у наші володимирські “Скриньки добра”, що за адресою: Ковельська,10!”, – зазначила Любов Саць, координатор проекту.

Про впровадження ідеї залучення жителів міста до надання благодійної допомоги тим, хто її найбільше потребує, розповів керівник ГО “Центр ділових ініціатив – Володимир” Ігор Гендис та закликав жителів міста з повагою віднестися до такої ініціативи.

Перед офіційною частиною відкриття у скриньки першу допомогу відправив заступник міського голови Ярослав Матвійчук, заступник начальника управління соціального захисту Володимир Коломий, а також ще дехто з присутніх.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця