<

Сім’ї загиблого воїна з Володимира-Волинського надійшла допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 16.02.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Минулого тижня на оперативній нараді мер Володимира-Волинського пообіцяв громаді не залишати дітей Дмитра Головіна, що загинув в АТО 2 лютого, куди потрапив добровольцем. Цього тижня область виділила сім’ї загиблого 100 тисяч гривень.

“Надійшла субвенція з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги у розмірі  100 тис. гривень сім’ї загиблого військовослужбовця Головіна Дмитра Володимировича, який брав участь в антитерористичній операції на сході України”, – таку коротеньку інформацію подає офіційний сайт Володимир-Волинської міської ради.

Тішить, що неповнолітні діти героя матимуть хоч якесь фінансове забезпечення на потреби першого порядку. Однак, усі ми розуміємо, що гроші мають здатність закінчуватися, якими б значними не були суми, а життя продовжуватися…

Як зазначив учора в своєму виступі на благодійній акції “Наблизимо перемогу” голова громадської організації  “Об’єднаний Активіст” Костянтин Зінкевич, матеріальну допомогу сім’ям загиблих визначено у 600 тисяч гривень. “На це в державі гроші є, а ось на тепловізори, які коштують 60 тисяч гривень – немає… “, – каже волонтер. Сумно, але факт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця