<

Школярку з Володимира-Волинського Анастасію Марчак прооперували. Мама дякує за допомогу усім небайдужим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:20 | 26.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

28-го листопада в навчально-науковому методичному комплексі «Університетська клініка» Харківського Національного Медичного Університету була проведена операція з корекції деформації хребта Анастасії Марчак, дівчинки з Володимира-Волинського. Довгими місяцями на проведення медичного втручання збирала гроші, звертаючись про підтримку до людей і читачів видання «БУГ», мама Анастасіїї Ліна.

Жінка висловлює вдячність усім, хто почувши клич про допомогу, відгукнувся.

Вартість операції склала 250 тисяч гривень.

Нагадаємо, дівчинка мала інвалідність через викривлення хребта, хвороба прогресувала і загрожувала пошкодженню опорно-рухового апарату. Проблеми з хребтом в Анастасії з 6-ти років.

На хребет дитини встановили титанову конструкцію, яка допомагає тримати хребці у правильному положенні.

“Величезне Дякую адресується всім хто долучився, підтримував морально, матеріально, молитвами, в думках, смсками і дзвінками. Знайомі і незнайомі, друзі і просто чужі люди в один момент стали чимось цілим, об’єднались і подарували нам надію на краще. Кожен із вас додав в копилку добрих справ ще одну, адже саме напередодні таких чудових свят ви зробили неймовірне – Анастасія тепер з рівною спиною. Висловлюю подяку моїм родичам, друзям, сусідам, незнайомим людям які перераховували значні суми. Висловлюю подяку парафіянам місцевих храмів, директорам і вчителям шкіл, депутатам, українцям, які зараз перебувають за кордоном і теж не залишились байдужими і усім-усім. Низький уклін вам, надзвичайні люди! Анастасія почувається добре, операція пройшла успішно”, – говорить Ліна Марчак.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця