<

Що можна буде скуштувати цьогоріч на фестивалі «Смаковиця по-володимирськи»?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 4.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
7
/ коментарі 4

4-го серпня відбулося засідання організаційного комітету кулінарного фестивалю, який відбудеться у Володимирі-Волинському 15-го вересня.

Участь у фестивалі візьмуть досвідчені кухарі, які проводитимуть майстер-класи та з якими можна буде поспілкуватися на креативній галявині. Як повідомляють на офіційному сайті міста, переконувати гостей у тому, що українські страви – найсмачніші будуть відомі кулінари Віктор Бондарчук та Віктор Бєляк.

На фестивалі обиратимуть найкращу страву. Між собою змагатимуться торговельні заклади і гастрономічні бренди. Цього року свої унікальні страви представлять 10 закладів ресторанного господарства Володимира-Волинського.

Гостям обіцяють також розважальну програму, святковий ярмарок та виступи виконавців і гуртів.

Четвертий гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи” підтримує акцію  #borschtUA. Борщу можна буде скуштувати багато, послухати пісні про борщ, сфотографуватися на «борщових» фотозонах та ін.

Організатори також обіцяють не переривати традицію безкоштовного частування варениками. Скуштувати на фестивалі можна буде багато чого: від світязьких пончиків до вишуканих страв.

Детальніше про програму свята читайте згодом на БУГ.




коментарів: 4
  1. Дуже дякую міській раду за те що дослухаєтесь до простих людей і усуваєте недоліки по нашим проханням. А саме – викосили пустир який поріс на 2,5 метри і там збиралось деякий контингент, увагу звернули на те чим ми дихаємо у місті і розслідуєте хто це робить, топто чому такий неприємний запаз часом стоїтьу повіьрі, зрозуміло що не все зразу, але ми надіжмось на те що результати позитивні будуть і ми і наші дітки будуть завжди дихати чистим повітрям , пити чисту воду і купатись у чистій річці без зливних нечистот.

  2. Цілуйте,цілуйте ВЛАДУ у саму дзюрку,їм це ТАК!подобається!, собаки гавкають караван іде- гроші дерибаняться

  3. Вам щось не подобається ідіть депутатом в міську раду і покажіть на що ви здатні! А ми і вам подякужмо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер