<

Що ж на справді відбувається у парку Слов’янський у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 28.05.2015 / Володимир /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Сьогодні на інтернет-просторі з’явилася досить скандальна інформація про те, що “Руслан Саганюк здійснює будівництво в охоронній зоні археологічної пам’ятки національного значення «Вали городища»”. Аби дізнатися правду про дерев’яну огорожу, яка з’явилася у парку Слов’янський поруч із вищезгаданим кафе, ми звернулися в управління містобудування Володимир-Волинської міськради.

У щоденній розсилці на пошті “БУГу” 28-го травня з’явився прес-реліз ВО “Свобода” з інформацією наступного змісту:

dsgdsg

Дивно, що депутат із величезним журналістським стажем Олександр Пирожик у своєму запиті спирається на “За інформацією мешканців міста”. Для цього є більш компетентні органи, зокрема управління містобудування Володимир-Волинського міськвиконкому. Саме такі структури і не міста, а області, видають дозволи на будівництво та реконструкцію об’єктів в містах та районах Волині.

Отже, на наше запитання начальник вищеназваного міського управління Тарас Киба пояснив, що ніякого добудування у парку міста проводитися не буде. “Згідно із офіційними даними, які містяться на сайті Держархбудінспекції України, Саганюку Руслану Петровичу затверджено Декларацію на початок будівельних робіт з усіма необхідними погодженнями для реконструкції існуючої будівлі кафе. А ніяк не додаткового будівництва в зоні археологічної пам’ятки національного значення “Вали городища”.

ы00058
Перегляд документів2

Отже, шукаючи правди журналісти “БУГу” шукали підтвердження в документах та коментарях осіб, які відповідають за ті чи інші роботи в місті. Тим паче, Руслан Саганюк – син міського голови – напередодні виборчої кампанії навряд чи дозволив би собі проводити будь-які роботи без відповідних документів. Він як ніхто знає, що кожен його крок відстежують та контролюють.

Піар на людських емоціях та маніпуляція громадою міста, напевне, теж метод на шляху до перемоги у місцевих виборах. Опозиція має бути конструктивною – сказав Європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле. І таки, напевне, він правий.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця