<

Рівень захворюваності на ковід у громаді Володимира залишається стабільно високим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:58 | 2.11.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
965
/ Коментарі відсутні

Рівень захворюваності на коронавірус у Володимирі та селах громади залишається на стабільно високому рівні. Більше 700 людей, які звернулися з ковідом в лікарню у Володимирі, лікуються амбулаторно, а більше 100 – стаціонарно.

Про це стало відомо під час наради в мерії 2-го листопада.

За словами головної лікарки ЦПМД Катерини Чубок, поки що рівень захворюваності залишається стабільно високим.

“За три дні 93 позитивних: 53 місто і 34 район. 746 людей сьогодні знаходиться на амбулаторному лікуванні”, -зазнаяила Чубок.

Станом на 2-ге листопада на стаціонарі ТМО перебуває 104 пацієнти, з яких у 94 підтверджено коронавірус. Є навіть четверо дітей. За словами Віталія Баюна, 29-го жовтня медики працювали, аби додатково розгорнути ліжка під ковідних хворих у дитячому відділенні.

Докупили для хворих ще 40 кисневих концентраторів, адже їх не вистачало.

“На відміну від минулої хвилі, хворі цього разу потребують не по одному концентратору, а по два. Саме стільки треба для більшості пацієнтів”, – сказав Баюн.

Останнім часом зросла кількість бажаючих вакцинуватися. Таким чином в день медикам вдається вакцинувати близько 450-500 осіб. Першу дозу вакцини станом на 2-ге листопада отримали 14,5 тисяч володимирчан на мешканців сіл громади. З них 9,4 тисячі провакцинуватися вже двічі.

Вакцинуватися можна а центрі вакцинації, який діє в культурно-мистецькому центрі. Також за попереднім записом у лікарні в кабінеті №106. Мобільна бригада виїжджає на вакцинації по підприємствах громади.

Читайте також: Лікарі Володимира побоюються, що доведеться обирати, кого рятувати в реанімації, якщо люди не вакцинуються




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця