<

Результати виборів депутатів Володимир-Волинської міськради відомі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 3.11.2015 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарів 10

3-го листопада відбулося засідання Володимир-Волинської міської територіальної виборчої комісії, яка затвердила протокол з остаточними результатами виборів депутатів до міської ради. Відтак, відомі імена тих, від кого залежатиме життя громади наступних два роки.

Партію “Об’єднання “Самопоміч” у міськраді матимуть змогу представляти 7-м депутатів – Микола Андрощук, Олег Венгер, Ярослав Жук, Костянтин Зінкевич, Сергій Литвин, Ігор Мацюк, Олексій Панасюк.

“Радикальна партія Олега Ляшка” зможуть представляти 2-є депутатів – Барщевський Сергій та Володимир Заєць.

Від політичної партії “Наш Край” пройшли у склад міської ради 4-ри депутати – Олег  Борбелюк, Руслам Мороз, Максим Клим’юк та Горошкевич Роман.

Партію “БПП “Солідарність” представлятимуть 8-м депутатів – Вадим Василюк, Валентин Вірковський, Надія Замрига, Ярослав Матвійчук, Андрій Принда, Микола Савельєв, Петро Саганюк, Григорій Цаль-Цалко.

Політична партія “УКРОП” виборола п’ять депутатських мандатів – Валерій Олексюк, Сергій Радкевич, Василь Сусік, Сергій Сьомак, Світлана Федонюк.

ВО “Батьківщина” матимуть також 5-ть депутатів – Сергій Гарант, Леонтій Дмитрук, Олег Ковальчук, Олег Свідерський, Ігор Шевчук.

ВО “Свобода”3-є депутатів – Сергій Коба, Ірина Мельник, Андрій Хілінський.

Однак, дані списки пройдуть ще одну коректировку псля того як ОВК оприлюднить протоколи тих кандидатів, які пройшли в обласну раду. Представникам політичних сил доведеться обирати – чи залишитися в міській раді, чи в обласній. Їхні місця займуть інші представники партій.




коментарів: 10
  1. це що, провокація??????? а де ВОЛОДИМИР ГРЕК від УКРОПу? що, для міської влади від страшніший ніж Сусік? (хоча нічого проти Сусіка особисто немаю)

  2. для мене неважливо хто з них, кандидатів, персонально пройде у міську раду. може, й усі достойні… Проте дуже важливо ЧЕСНИЙ ПІДРАХУНОК. інакше, це злочин проти основ демократії, проти виборчого права. ЦЕ КРИМІНАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН. хай ті, хто рахують голоси про це добре задумаються/

  3. Хочу звернутись до небайдужих земляків. Бачите як нас УКРОП бояться ще на порозі до міської ради для мене не важливо хто з нашого списку персонально пройде,всі достойні важливо – ЧЕСНИЙ ПІДРАХУНОК. інакше це злочин проти основ демократії, проти виборчого права. Це все наслідки затянутого підрахунку в районі зокрема в Устилузі вже перші сесії провели , а міське ТВК ще команди не отримала хто достойний …Шановні підрахувавальники в нас були вибори, люди проголосували зробіть свою роботу хоч раз в житті чесно ,щоб соромно не було людям в очі дивитися . Нема слів одні…

  4. Шановні члени ТВК і той хто на вас “тиснув”! хай вас порахують так у пеклі як ви голоси порахували. удачі.

  5. і нехай той клятий Мороз захленеться тим депутатством разом з вічним мером !!! тфльки позорять княже місто ! ГАНЬБА !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця