<

“Радикали” із Володимира-Волинського міського осередку стерли журналістські відеоматеріали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 29.09.2015 / Володимир /
Перегляди
10
/ коментарів 25

24-го вересня, о 18:00 у Володимирі-Волинському пройшли збори новообраної команди “Радикальної Партії Олега Ляшка”. Присутніми на зборах було десятеро людей, очолив збори голова обласного осередку партії Володимир Кучер. З інсайдерських джерел журналісти “БУГу” дізналися про дане засідання та завітали на нього. У відповідь на візит отримали прохання залишити збори, купу бруду та звинувачень у заангажованості, а на сам кінець – стерті відеоматеріали із фотокамери.

Ряди не тісні – серед так званих “нових радикалів” – чоловік із десять та лідери області. Присутність журналіста “БУГу” одразу у всіх викликало негатив та прохання певних, досить відомих осіб міста, залишити залу зборів. Коли представник видання включила камеру та попросила на відео озвучити погрози про виведення її із залу в кайданках нарядом міліції, “браві” “радикали” дещо присіли.

Далі – нудна промова Володимира Кучера про те, що він розігнав “екс-регіоналів” та “антимайданівців” та нарешті зібрав у ряди міського осередку партії “справжніх патріотів”. За таких він порахував Віру Тарликову-Чайковську, Едуарда Залуського та ряд молодих людей – працівників підприємств та редакцій вищезгаданих “патріотів”.

На запитання журналіста, як проходила процедура розпуску попереднього осередку – Володимир Кучер нічого толком не пояснив. Натомість почав сипати компліментами на адресу жіночої вроди журналістки “БУГу”. Наступним запитанням було, в чому конкретно він звинувачує 26-річного очільника попереднього осередку партії Дмитра Юзвенка та ще  близько ста осіб, прийнятих в партію. На це після тривалої заминки пан Кучер сказав, що саме Дмитра він ні в чому не звинувачує і навіть запрошував до новоствореного осередку.

Кандидатами у різні рівні рад представлені були Віра Тарликова-Чайковська, яка нещодавно у відео “БУГу” заявляла, що “надцять років депутатства у міській раді Володимира-Волинського їй дуже дорого коштували і більше нікуди не піду”, Сергій Барщевський – місцевий активіст, Олексій Біянов – працівник редакції “Місто Вечірнє”, присутнім на зборах був і сам редактор вищезгаданого видання Едуард Залуський.

Після тривалих дебатів та доказування того, що когорта представників цих відомих бізнес-кланів міста “бажають добра Володимиру-Волинському”, журналіст “БУГу” відійшла із кімнати зборів, залишивши відеокамеру на стільці в кімнаті зібрання.

Опісля зборів, збираючись монтувати матеріал, у редакції виявили, що усі відеоматеріали, зняті на засіданні… були стерті із карти пам’яті.

Редакція інтернет-видання “БУГ” скористалася програмою, яка виявляє стерте відео та наразі відновлюємо файли, які незабаром опублікуємо.

Саме так “чесно” грають сучасні “патріоти”, які збираються “змінити життя на краще” помітьте, не тільки в місті, а й в області, і в цілій державі.

Інтернет-видання “БУГ” наразі проводить консультації з юристами та міжнародною медіа-спільнотою щодо покарання нахабного факту осіб з “Радикальної Партії Олега Ляшка”.

12041701_10206748226336185_1363624378_n




коментарів: 25
  1. Скільки вовка не корми всеодно дивиться в ліс , Залуцький не може полишити своїх зековських прийомів.

  2. Оце так дУпУтати!!!!!! І це оті чмошніки лізуть до влади???? Бидло то все!!! На хрен треба гнати і не допускати таких навіть за поріг!

  3. Ми з Булігою скоро того кучера ще не так підставимо!))) Микола Буліга після виборів стане головою обласного осередку! От тоді і заробляти нормально почнемо!

  4. Шановні пані і панове, якщо дозволите Вас так назвати. Напевно це не те місце, де б я мав робити якісь виправдання, або когось звинувачувати в поширенні неправдивої інформації.Але якщо тут написано про людей яких я знаю і про мене особисто, то мій обовязок не промовчати.
    Різне траплялося за час редакторської роботи, але я ніколи не ховався і не ховаюсь від відповідальності. Завжди притримувався Кодексу честі журналіста.До чого і всіх закликаю.Дуже шкода, що не завжди журналісти наших місцевих видань(серед них журналісти, що в свій час працювали у нашій газеті, вивчаючи мистецтво журналістського пера), в тому числі інтернет ресурсу “Буг”, дотримуються принципів чесної журналістики.Переконаний, що пройде час і все поставить на свої місця.
    А тепер відносно конференції місцевого осередку Радикальної партії Олега Ляшка.Шкода, що журналіст, що відвідала її, була в неадекватному стані.цей факт помітили всі.Важко було зробити висновок, чи то людина під впливом алкоголю чи після ін’єкції-похитування при ходьбі, пришвидшена моторика мови, неврівноваженість у висловах, втручання у мову виступаючих, заяви незрозумілого характеру і накінець за її заявою десь покинута камера.При інших обставинах, можливо, вона б краще зрозуміла зміст промов, реплік і відповідей на запитання присутніх.І до того всього ще і звинувачення, що втрачено щось з камери.Так буває, коли журналіст справді в неадекватному стані.До речі на другий день, Наталіє, ви мали завітати до нашої редакції,напевно, щоб написати черговий пасквіль на своїх колег і їх редактора.Приходьте, можливо, почуєте правду.
    А тепер що до таких висловів – зона, тюрма, зек і ряду інших термінів з цієї теми. Хочу зауважити, що ніколи на зоні не був, і надіюсь не прийдеться, не судимий ні я, ні члени моєї родини.Хоча з правоохоронними органами стикаюсь постійно, як і багато українців за сьогоднішніх обставин.Отож, пані Наталіє, киньте дурну звичку писати коментарі, напічкані брехнею під своїми замітками.Станьте добрішими і поверніться до принципу забезпечення рівноваги інтересів обличчям.Добра Вам і правдивості.
    І на останок про депутатську діяльність Чайковської В.І.і не тільки депутатської.Ця людина зробила для міста чимало корисних і знакових справ.Жодного зиску від них вона не мала і не має.Часом дивуюсь чому ця жінка кладе у жертву справи своєї сім’ї, займаючись громадською роботою?90 днів разом з Анею Фурман і Надією Цикалюк, “свободівцями” і багатьма володимир-волинцями відстоювала на Володимирському Майдані право бути вільним, виявляла протест проти насильства існуючої влади.І хтось засумнівався в її патріотичності і порядності?я, як і десятки її друзів -ні.І сьогодні вона бачить, що саме Радикальна партія Олега Ляшка є серйозною опозицією до влади.Вона повірила цій політичній силі і покликала за собою. Я їй вірю, тому теж підтримую цю партію.
    Зрозумійте,шановні колеги інтернет-ресурсу “Буг”, каденція вашого депутата закінчиться, закінчиться і ваша робота.Чи буде вам комфортно, коли ви лишетеся в колі людей, про яких писали брехню чи “лили болото”?

    • Пане Залуський! А якже з моїми (і не тільки моїми) акціями “Світязя” – фірми яка виготовляла спірулін? І які ви продавали, коли орендували приміщення в “Слово правди”? А потім так собі щезли… І кінці у воду?…Здається, це по тій СПРАВІ була СПРАВА?

    • Шановний пане Едуарде.
      Якщо у Вас є підтвердження неадекватної поведінки нашої працівниці, просимо їх надати. Ваші зауваження щодо її пришвидшеної мови, неврівноваженості, вибуховості – це всього лише Ваші припущення та судження.

      Але стаття не про це. Хтось із представників Вашої організації нахабно знищив матеріали на редакційному фотоапараті, а це – прецедент (і порушення законодавства). З Вашої сторони доцільно було б сказати хто це зробив та не допускати такого в майбутньому.

      • При ближчому “роздивлянні” поведінки вашої працівниці,важко було сказати чи вона п’яненька чи не адекватна, бо журналіст ,який дійсно рахує себе журналістом, лишити без догляду свій “робочий інструмент” і десь вийти-нонсенс. А може це є свого роду піар-хід, щоб підняти рейтинг своєї роботи і значимостіяк особистості в журналістському “середовищі”:)))?На зборах,як мені відомо, було і так багато питань для обговорення, щоб дивитись і слідкувати за якоюсь особою жін статті:)))яка рахує що всі погляди зверненні на її особистість.

    • І ще на рахунок родини – це не ваш Педуарде ( а зараз , після підтримки Ляшка це наймення ваше на 100%))) брат сидів за рекетирство, бо поставив живій людині праску на живіт і вимагав гроші??? В нас маленьке місто! Всім про вашу і родини репутацію відомо!!!Розслабтесь і отримуйте задоволення!!!))) Вила вам в с****у!!!)))

    • Про який кодекс честі журналіста може говорити Залуський після того,як видалив матеріали з камери колеги з іншого видання? Та й вообше про яку честь іде мова? Давай розкажи тут, як ти витирав пальці з камери влажною салфеткою, після того як стер відео!!! І про це вже на базарі говорять. Конспіратор хренов! Журналістка напилась чи вкололась??? А чого ж ти не викликав міліцію і не провів експертизу на вміст алкоголю, а поліз до її камери, скориставшись тим шо вони вийшла? А тепер розпинаєся і доказуєш шо білий і пушистий, а хтось у гівні. Бо рило в пуху. А вона не побоялась заявити про цей інцидент. А тебе за наклеп можна до суду подавати. Вас там сиділо багато, і чогось ніхто ніде не заявив про буху журналістку. А там були такі шо любу мєлоч виносять на помойніцу на разніих сайтах. А тут промовчали. Совпадєніє? Нє думаю. Бо одне шо було їм винести, то те шо ти стер все з камери. Але ж я то стреш коли в “кучеряву” партію йдуть разом? Так шо не тринди. А визнай, шо обкакався і покайся. І з розами та вином вибачатись перед “алкашкою і наркоманкою”. Тоді будеш говорити про кодекс честі. І успойося та не переживай за тих колег з Бугу. Вони роботу знайдуть. А брехню і болото пишеш ти за гроші. А ше розкажи на кого бізнес переписав, шоб жінкі не досталось? і скілько з нею вже судися? і як мінтам жалуїся на неї коли визиваїш їх додому? Ітілігєнт удачі!

  5. А недоумкуватий Барщєвській чаго лізе в дупутати? Мо хоче пузбавитися якихось комплексів. Едзіка на зоні зобіжали а Сєрожку в шкільному туалеті? Хай спочатку абетку вивче, навчиться опуси свої писати більш-менш грамотно, а тоді вже кудись ЛІЗЕ! Хоча, за його долю мона бути спокойним, він попав в надьожниє ЛАПИ Залупського та Чайниковської. Ті його точно в ЛЮДИ виведуть!

    • Ситуація цікава. І знову повторюсь, що у всьому винен кучер!!!!!!!!!!!! треба було людям зразу показати перші списки і відкрито дальше робити свою справу.Тепер страждають всі!

  6. Знаю Сергія , хороший хлопець. Все в нього вийде. А різного роду “вила”-допичувачі галімі боягузи. Бо навіть не можуть сказати таке в очі. Ви убогі і ваш коментар безграмотний!

    • Такий хороший хлопець що дозволяє собі ображати і принижувати жінок?! Це яким потрібно бути “Мужиком”??? Висловлюватися на рах. українців зі сходу що їх треба всіх знищити, це нормальний хлопець???!!! Я йому писала це особисто. І не боюся!!! Ця людина не варта щоб бути депутатом, бо він не поважає своїх мешканців міста і не тільки. Перечитайте свій коментар і тоді побачите хто безграмотний.

  7. Пане Залуський, не кидайтесь такими неправдивими заявами.Всі розуміють що у вас погашена судимість. Раджу ще раз перечитати Статтю 89 КК, яка встановлює диференційовані строки погашення судимості залежно від виду і строку покарання, відбутого винним.Це стосується і вашого брата.

    • Мадам, щоб доказати чи людина була у стані алкогольного сп’яніння потрібно це було зафіксувати. Тобто викликати міліцію, зробити тест….а так тепер можна багато що придумати.

  8. А пан Залуссський, граждане, не привикший аби про нього якісь пасквілі писали, зазвичай це його справа…Він то страшно полюбляє. А тут Буг насмілився! Я б на вашому місті, “бужчани”, не спускала цю справу на самотьок, дайте їм про….ся перед самими виборами, попраюйте над їхнім “рейтингом”

  9. Едьо! Ти хороший барига, як і Чайковська!Чого Ви пхаєтесь в ті депутати?!
    А Якщо по правді то і ти і Чайковська жлоби і розводяги! У Вас найменші зарплати і найзавищеніші вимоги до працівників! Але жлобство ти таки поборов один раз в свому житті, про це хтось писав вище. Коли ти особисто розвів людей на гроші то ховаючи речові докази спустив гроші “ошуканих” володимир-волинців в унітаз. Там пачка була на тисяч 15-20 доларів.

    • Ви правильно написали. Бариги вони кончені. З такою репутацією як у них їм на зону сунути треба, а вони падли в депутати. То би вже послухали що люди про них говорять і всілись і тихенько сиділи. Але бандіт ніколи не міняється хоч і з тюрми вийде. Він думає що все життя буде людей обдурювати і обкрадати. Яку зарплату він платить своїм працівникам? З чим лишив свою жінку? Людці Оцалючці лапшу на вуха вішає і використовує її для свого коровай-сузір’я.Навіть свою вонючу газетьонку закрив щоб люди платили гроші. А може поперек горла вже колись стане твоя ненажерливість! Думаю БУГу треба подавати до суду щоб притягнути до відповідальності винних, а свідки думаю не будуть захищати якусь мразь. Хіба куплять. Тільки треба звернути увагу на те, що у нього в мінтярні є своя людина і пікула тоже на них працює.

  10. Висвітліть будь-ласка весь список кандидатів від партій. Бо люди не знають. А самі кандидати чомусь приховують що йдуть на вибори і від якої партії. Це багато що дасть. Люди повинні знати хто в яких партіях. Це потрібно.

    • Даю рекомендацію: Списки всі вісять у ТВК на стенді!!!!! Кожен може піти і почитати, якщо не лінь., або завтра почитати у Слово правди.

      • Не кожен!Люди не сидять в дома і не чекають, ой коли списки вивісять. В людей є робота і сім”я. І в них не має часу ходити по ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця