<

Проект “Спортивний депутат”: Максим Клим’юк спортсмен чи хвастун?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 27.10.2017 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Розпочинаємо перші тренування із депутатами. Першим депутатом з Володимира-Волинського до якого прийшли на тренування став Максим Клим’юк.

Аж два чудові осінні ранки ми приділили перевірці депутата місцевої ради Максима Клим’юка. За словами депутата, зранку кожного понеділка, середи та п’ятниці він відвідує спортзал. А у вівторок і четвер виходить на пробіжку у парк “Слов’янський”. Розпочинає її близько 6:45-7:00.

Про зйомки 24-го жовтня у вівторок Максима Клим’юка було попередньо повідомлено. До зйомок ми залучили експерта – спортсмена-бігуна Руслана Форманюка. До речі, ефір з ним уже виходив раніше на БУГові і його можна переглянути ТУТ. Він порекомендував для перевірки депутата дистанцію у 5 км.

24-го жовтня о 6:40 у парку зустріли депутата та розпочали пробіжку. Для вимірювання дистанції і швидкості руху використали програму Strava. Маршрут було записано. Відстань у 5 км Максим Клим’юк подолав за 37 хвилин. За словами експерта, видно, що депутат спортом займається.

Своє тренування спортивний депутат вирішив завершити купанням у річці. Так, говорить він, робить постійно. І взагалі, тренування в осінньо-зимовий період не пропускає. Тому ми вирішили перевірити, чи прийде депутат на пробіжку у четвер 26-го жовтня. І не пожалкували для цього дорогоцінного часу для свого сну. В результаті, депутат на пробіжку не з’явився.

У телефонній розмові з ним о 7:15 вияснили, що, за його словами, Максим вирішив замінити день пробіжки тренуванням у спортзалі. Так чи інакше, ми з Максимом Клим’юком вирушили знову до річки, де він повторив процедуру купання у прохолодній воді.

Результати:

Депутат пробіг 5 км

Експерт поставив оцінку 9/10

На перевірочну другу пробіжку Максим не з’явився, але довести чи спростувати, що він був у залі не можемо.

Максим Клим’юк отримав відзнаку за участь у проекті, оскільки, на нашу думку, дійсно займається спортом і пропагує спортивний спосіб життя.

А яка думка у вас?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця