<

Продавчиню магазину в Устилузі оштрафували за зберігання сурогатного алкоголю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 8.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

Продавчиню магазину «Зодіак Next», що в Устилузі, притягнули до адміністративної відповідальності за зберігання алкоголю з ознаками підробки та без акцизних марок.

Про це відомо з постанови Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт “Княжий Град”.

Під час перевірки, яку здійснювали у магазині 17-го лютого, представники фіскальної служби виявили алкоголь без акцизу та з підробленими марками.

Заявляють, що саме продавець здійснювала зберігання алкогольних напоїв без марок акцизного податку та зберігання алкогольних напоїв, маркованих марками акцизного податку, що містять ознаки підробки, за що передбачена адміністративна відповідальність за ч.1 ст.164-5 КУпАП”.

У суді продавчиня не визнала себе винною та зазначила, що вважає матеріали справи сфабрикованими.

Втім, суд знайшов аргументи і визнав продавчиню винною у вчиненні адмінпорушення.

Жінка сплатить штраф у розмірі 1700 гривень. З магазину, згідно з постановою, конфіскують 10 пляшок горілки «Байка», об`ємом 0,5 л місткістю спирту 40% без марок акцизного податку встановленого зразка; 19 пляшок горілки «Байка», об`ємом 0,7 л місткістю спирту 40% з марками акцизного податку, що містять ознаки підробки; 23 пляшки горілки «Байка», об`ємом 0,5 л місткістю спирту 40% з марками акцизного податку, що містять ознаки підробки, які передані на тимчасове зберігання ТОВ «Волинь Євро-Бізнес».

Нагадаємо на початку березні в одному з магазинів Устилуга вилучили сурогатний алкоголь на 200 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок