<

Про відкладення ремонтних робіт, підрядну організацію та тендер на ремонт вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 6.09.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 12

На брифінгу із місцевими журналістами, 6-го вересня, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк розповів про власне бачення ремонту однієї із головних вулиць міста – Ковельської. 

“То що я хотів, то воно не виходить. Я хотів би, що виграє тендер Ольховий “Луцькавтодор” або ж ДПМК – це дві організації, які сучасно роблять дороги. Але сьогодні є закон і його треба дотримуватись. Я говорив з Ольховим, то вони нам би Ковельську зробили б за два тижні” – зазначив на брифінгу Петро Саганюк.

Ремонт вулиці повинен був розпочатись ще минулого тижня, проте роботи затримались. Як пояснив міський голова, це пов’язано із тим, що підряда організація очікує на авансову частку.

“Свою частку ми перерахували ще в липні місяці, так само із обласного та державного бюджетів. За два-три дні кошти надійдуть на їхній рахунок та роботи розпочнуться. Ви ж бачите, що є “Укравтодор”, а доріг немає. У нас проблема в тому, що той хто може робити, то недають, а той що неможе – дають.” – додав на завершення міський голова.




коментарів: 12
  1. ремонтувати вулицю Ковельську по існуючому проекту – викидати народні гроші на вітер.

    • А хто Ти такий розумний? Напиши прізвище та імя, нехай місто знае свого розумника????

  2. десь активісти міста поділися, – ото б дали ВАМ ГАДАМ ПАРШИВИМ. Певне плюнули на це все – гімно то плаває далі

  3. Тільки так не ремонтуйте ,як Шевченка ,бо там не дорога ,а зубодробильня ,краще б асфальт положили ,то хоть можна було б проіхати і цікаво ,хто приймав цю роботу?

    • ну а хто в нас відповідальний за дороги в місті – перш за все відповідальна перша особа – мер , далі його суперспеціаліст з Жкг – Фіщук . з них треба і питати , хоч . гарантую , з цього нічого не вийде , крук круку очі не ніколи не виколе … ось приклад – протеже мера Рубанова начудила на всю країну і що працює -ніби нічого не сталося …

    • безголова Рубанова так хотіла позбавитись головного інженера , що привела на підприємство Володимирськихсуперполіціантів з наручниками , та і -своїх вірних псів -Будневського ,Кравчук , Черняка теж нацькувала на інженера ,ці почали керувати поліцією придумавши , що жук пяний , але вийшов пшик з цього всього , і тепер вся ця історія стала відома всій країнв завдяки ютубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця