<

“Пожежа на швейні фабриці була для нас всіх уроком,” – мер Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:11 | 30.05.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Міський голова Володимира-Волинського під час брифінгу, 30-го травня, розповів, що на його думку, місцевим пожежникам необхідно більше проводити відпрацювань та навчань. 

“Це був серйозний екзамен для наших пожежників. Це моя особиста думка, я вважаю, що потрібно було більш оперативніше і грамотніше локалізовувати пожежу. І по-друге, серйозний урок для керівників підприємств і відомств, що потрібно приводити приміщення згідно вимог пожежної безпеки, і відноситися до цього серйозно,” – зазначив Петро Саганюк.

Одночасно, мер Володимира-Волинського висловив слова вдячності військовим пожежникам, які допомогли ліквідувати пожежу. Мовляв, хлопці спрацювали на “відмінно” та не дозволили вогню поширитися.

Ще одним моментом при ліквідації пожежі, яка трапилася 26-го травня на Володимир-Волинській швейній фабриці, став той факт, що поліцейські не відразу перекрили вулицю. Тобто, руху пожежних автомобілів заважали автівки припарковані на узбіччі та ті, що проїздили вулицею Драгоманова.

“Коли я приїхав, то лише тоді викликали поліцію щоб перекрили вулицю. Було дуже багато зівак – стояли і робили селфі. Це урок для всіх нас,” – додав Саганюк.

Як розповів Саганюк, то за тією версією подій якою володіє, то пожежа виникла в наслідок замикання на розкрійному станку. На станку знаходилася значна кількість тканини, після займання жінка хотіла локалізувати пожежу самостійно, однак не вдалося і ніхто не допоміг з колег.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця