<

Поховальна процесія володимир-волинського бізнесмена паралізувала рух транспорту по вулиці Луцькій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 13.05.2015 / Володимир /
Перегляди
14
/ коментарів 10

Прикрий випадок забрав життя молодого бізнесмена, мешканця Володимира-Волинського Андрія Матвійчука. Сьогодні під час прощальної церемонії хтось із учасників поховання перекрив самовільно рух транспорту по вулиці Луцькій. Автомобілів ДАІ чи представників служби на місці перекриття транспорту не було. 

У ВДАІ Володимир-Волинська та району журналістам “БУГу” спочатку сказали, що інспектори знаходилися “неподалік”. Однак, після того, як ми запропонували надати керівництву відділення фотографії, де зафіксована не присутність, а повна відсутність представників служби, нам відповіли, що скарг на дану ситуацію від містян не надходило.

За логікою сьогоднішньої ситуації, виходить, що кожен, хто має бажання може перешкодити руху транспорту у місті через власні потреби. Хоча, за законом, автотранспортні шляхи перекриваються після погодження з ДАІ і прийняття рішення міськвиконкому, попередньо попереджаючи про це водії громадського транспорту і мешканців міста.

Після наполягання представника редакції на конкретиці по даній ситуації,  працівник ДАІ  (який, до речі, не представився) сказав, що на водія автомобіля – сірого “Ауді”, який вчинив ці незручності, буде складено адмінпротокол та накладено штраф.

У похоронній процесії брали участь чимало депутатів міської ради Володимира-Волинського та чиновники, які добре знають закони, адже стикаються із ними щодня. Виникає питання, а якби волею випадку журналісти “БУГу” не побачили цієї ситуації, то чи вистачило б законослухняності у міських чиновників повідомити про адміністративне порушення на вулиці Луцькій?

DSC_0046
DSC_0047
DSC_0048




коментарів: 10
  1. Дiброва настукав(негоже пану стояти за кимось) .У нас народ пре (особливо крутi) i не дивиться чи це похорон чи нi.

    • Шановний, коли в людину кидаєтесь брудом, пам’ятайте, що до неї він може не долетіти, а у вас на руках залишиться!!!

    • Якраз це Павла машина! сьогодні він приїжав в офіс і якраз без запасного колеса про яке ви пишете.

  2. складається враження що це сходка бандюганів, а не похорон. І в принципі це так…. Що їм дорогу перекрити? Сафарі зам’яли, а тут така дрібниця! Бидло і дальше керує містом!

  3. Батьки проводять в останню дорогу сина, а вам сенсація. Совісті немає у таких журналістів і все! За православною традиціює похоронну процесію слід пропускати, бо ж наші пруть як дурні, добре що перекрив.

  4. Ой, Люся, а закон у нас в державі – до кудова Вам,як чиновниці (ку)???? Не пам”ятаю, щоб дорогу із совістю перекривали, коли на Луцькій тижня 2 тому просту бабцю стареньку ховали, яка чесне життя прожила, а не керуючою “Двіжка” була… Чого ж тоді транспорт пер куди хотів?

  5. совісті у вас не має. Більше не мпає про , що писати. Андрій був гарною людиною і не хто не має право писати різні паплюження. І не має чого перебільшувати та тривожити людей. Хто ховає своїх близьких та рідних, той знає, що таке горе, той ніколи не напише такої статті. А той хто не має більше про що писати, хай має хоч трішечки якоїсь моралі і думає перед тим, що пише.

    • висловлюю родичам глибоке співчуття з приводу втрати… однак. мусимо визнати, що стаття жодним чином не стосується особистості померлого, а того, що люди при “баблішках” як робили, що їм надумається, так і роблять. так, не буду сперечатися, вони прийшли віддати останню шану померлому. але, чи подумала та людина, яка поставила машину посеред дороги, що вона спричинила аварійну ситуацію? чи подумала, що це може призвести до чиєїсь травми? чи подумала, що машина швидкої допомоги якраз в цей момент може їхати на виклик по цій вулиці? .. і ще одне. я можу помилятися, але: простіші люди не ставлять машину поперек однієї з головних доріг міста, чи то на похоронах, чи то на весіллі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця