<

Подробиці побиття військовослужбовця-резервіста у військовій частині Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 26.09.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Військовослужбовця-резервіста побили в туалеті казарми через добу після прибуття у частину. У військовій частині Володимира-Волинського, своєю чергою, кажуть, що постраждалий був у стані алкогольного сп’яніння та поводив себе агресивно.

Нагадаємо, у військовій частині Володимира-Волинського жорстоко побили резервіста. У постраждалого діагностували забій мозку та розрив внутрішніх органів.

Як розповів в коментарі журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини, виконувач обов’язків заступника командира бригади по роботі з особовим складом, майор Олег Панніков, постраждалий резервіст – прапорщик з Львівської області. Зі слів майора, чоловік прибув у військову частину за добу до інциденту в складі групи резервістів, які приїхали у Володимир-Волинський на навчання з Львівщини.

«Цей прапорщик поводив себе агресивно, він був п’яний та посперечався із ще одним військовослужбовцем в туалеті. У результаті сутички, інший учасник конфлікту вдарив його в обличчя. Після цього постраждалий не втримався на ногах та впав на бік. Оскільки інцидент стався в туалеті, в результаті падіння на плитку він зламав ребра та отримав тяжкі травми», – розповідає деталі Олег Панніков.

«Чоловік, який побив резервіста, написав пояснювальну записку, де повністю визнає свою вину. По факту інциденту відкрите кримінальне провадження та додатково проводиться службове розслідування», – додає майор Володимир-Волинської військової частини.

Наразі загроза життю чоловіка минула і стан постраждалого стабільний.




коментарів: 3
  1. Поламати реба і отримати розрив внутрішніх органів черещ падіння на плитку??? Що за нісенітниця??? якби так було, половина би людей не дожилиб до повноліття, діти постійно десь падають, лупляться і нічо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця