<

Пожежі, викликані коротким замиканням, трапилися у Володимир-Волинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 16.12.2014 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За останній тиждень у Володимир-Волинському районі трапилось три пожежі, викликані коротким замиканням.

Відтак, і сьогодні о 06.00 сьогодні на вулиці Устилузькій 101 трапилося коротке замикання електропроводки. На щастя, обійшлося без травм та людських жертв.

Працівники МНС встигли миттєво відреагувати на виклик господаря будинку, в якому сталося займання телевізора. Швидка реакція господаря та правильність дій у надзвичайній ситуації, посприяло швидкому усуненню проблеми, а також зберегло життя мешканцям будинку.

Окрім того, на оперативній нараді у мера Володимира-Волинського, представники МНС повідомили громадськість міста про зміну міського телефону диспетчерської служби. Відтепер у надзвичайних ситуаціях міщанам необхідно набирати 3-80-01. Заразом екстрений номер 101 залишається в силі.

Раніше, 14 грудня о 06 год. 21 хв. на пульт зв’язку 7-ї державної пожежно-рятувальної частини поступило повідомлення Василя Барщевського, що за адресою с. Шистів вул. Садова, 30 горить житловий будинок. На місце пожежі виїхало перше та друге відділення ДПРЧ-7 під керівництвом начальника караулу ДПРЧ-7 лейтенанта служби цивільного захисту Олександра Богацького, по прибуттю на місце було встановлено, що за вказаною адресою горить гараж з блоків критий шифером по дерев’яній обрешітці, якій використовувався як господарська споруда. На момент прибуття першого автомобіля ДПРЧ-7 вогнем був охоплено дах гаража та внутрішня частина приміщення. Було сильне задимлення. Було знищено вогнем та продуктами горіння, електро- та бензоприлади, грубі корма та зерно яке зберігалось в гаражі, морозильна камера. Пошкоджені два велосипеда. Ймовірна причина пожежі коротке замикання. Збитки встановлюються.

Раніше, 16 грудня о 05 год. 57 хв. на пульт зв’язку 7-ї державної пожежно-рятувальної частини поступило повідомлення від громадянки Наталії Танської, що горить житловий будинок за адресою м. Володимир-Волинський вул. Устилузська.  На місце пожежі виїхало перше та друге відділення ДПРЧ-7 під керівництвом виконуючого обов’язки начальника караулу ДПЧР-7 прапорщика служби цивільного захисту Миколи Лавренюка. По прибуттю на місце було встановлено, що горить дерев’яний, обкладений цеглою, житловий будинок критий шифером за вказаною адресою. До прибуття пожежних 4 осіб які були в приміщенні самостійно вийшли на двір із сильно задимленого будинку.  Ймовірна причина пожежі коротке замикання. Згорів телевізор закордонного виробництва. Збитки встановлюються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця