<

Поблизу Володимира-Волинського СБУ вилучила у наркоділка понад сто грамів кокаїну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 24.03.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури затримали на Волині наркоторгівця при спробі продажу понад ста грамів кокаїну.

Правоохоронці встановили, що наркоділок планував продати кокаїн місцевому мешканцю. Оперативники спецслужби задокументували як зловмисник спочатку передав клієнту «на пробу» один грам наркотику, а потім «сторони» домовилися про покупку 116 грамів кокаїну за ціною вісімдесят доларів США за грам, – повідомляє СБУ.

Продавець підсів у машину клієнта на одній із заправок у Володимир-Волинському районі і вони вирушили до встановленого наркоділком місця на трасі, де мала відбутися оборудка. Співробітники спецслужби затримали наркоторгівця під час спроби продажу кокаїну, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім 116 грамів наркотику оперативники СБ України вилучили у зловмисника вісім тисяч американських доларів.

Розпочато  кримінальне провадження за ч. 1 ст. 305, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.




коментарів: 2
  1. 116 грам.. це 250 560 гривень.. не думала, що у ВВ є настільки багаті люди, які вживають кокаїн і що він йде такимииии партіями.. я в щоці.. звичайні наркомани беруть щось дешевше, а не кокаїн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця