<

Підвели підсумки Міжнародного пленеру художників “Колорит-2017” та фотоконкурсу “Володимир крізь призму почуттів”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 29.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 29-го липня, у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулось підбиття підсумків дев’ятнадцятого Міжнародного пленеру художників “Колорит-2017”.

За словами Тетяни Салухи, члена оргкомітету та учасника пленеру, цьогоріч до міста завітало 7 приїзджих художників, зокрема із Польщі, Чернівців, Луцька та Ковеля.

“Роботи кардинально відрізняються один від одного. Цього року художники обрали нестандартні місця для роботи, а саме старовинні куточки нашого міста, які мають певне історичне значення на місцевому рівні і не тільки. Цього літа фото із пленеру можна було побачити і на сторінках у Facebook”, – розповідає Тетяна Салуха.

Ірина Надюкова, член оргкомітету також відмітила дружню і теплу атмосферу – завдяки цьому робота аж кипіла.

На підбиття підсумків завітала і Лариса Куликова, заступник міського голови.

“Щиро вітаю усіх із днем міста. Бажаю усім гарних і приємних зустрічей, а також бажання повертатись у рідне місто”, – звернулась вона до містян.

Учасникам пленеру вручили сертифікати, які підтверджують їхню участь у дев’ятнадцятому Міжнародному пленері художників “Колорит-2017” та подарунки від спонсорів: художньо-оформлювальне приладдя.

Катерина Юрчук, директор КМЦ, анонсувала новинку – на ювілейному, двадцятому пленері, плануються окремі пленери для дітей та дорослих.

Про підсумки конкурсу “Володимир крізь призму почуттів” розповіли Володимир Стемковський, директор історичного музею та Любов Нестерук, в.о. начальника відділу культури і туризму.

“У конкурсі взяли участь спочатку лише 9 авторів. Проте, уже пізніше, володимир-волинці все частіше стали надсилати свої роботи – кожну довго розглядали та оцінили”, – повідомляє Любов Нестерук.

Переможцями конкурсу стали: Ольга Аракчєєва – ІІІ місце, Іван Дуда – ІІ місце, Сергій Шулячук – І місце. Учасникам фотоконкурсу вручили подяки за участь, а переможцям грамоти та подарунки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця