<

Підтоплення доріг та епідеміологічна ситуація у Володимир-Волинському районі – основні робочі теми цього тижня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 1.02.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Із потеплінням та спадом морозів на дорогах району виникло ряд суттєвих проблем. Зокрема – це підвищення ямковості, підтоплення та замулення автошляхів та мостів. Про це на оперативній нараді у Володимир-Волинській райдержадміністрації повідомив завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій Юрій Ліщук. Ситуація із кількістю хворих на ГРВІ дітей, зі слів начальника районного управління освіти, молоді та спорту Оксани Бігун не критична.

Зі слів пана Ліщука, протягом минулого тижня, із підвищення температури повітря, почалося підтоплення доріг. Зокрема, на таке явище скаржилися жителі сіл Охнівка та Заріччя. Друга значуща проблема – це поява нових ям на дорогах державного значення. На весні вибоїни з’являються на автошляхах раніше, ніж підсніжники і задоволення учасника руху дають менше.

Автомобілісти нарікали на величезну яму поблизу села П’ятидні на автодорозі “Устилуг-Луцьк-Рівне”. “Через неї побилося багато машин. Було дві ДТП на трасі до Нововолинська. На щастя без летальних випадків. На даний момент небезпечну яму ліквідовано”, – розповів начальник сектору. Поблизу села Хмелівка водіям додали неприємностей замулений міст та дорога. На даний момент, через відсутність пального, ліквідувати незручності вдалося не в усіх частинах району.

Питання продовження карантину у навчальних закладах – ще одна важлива тема тижня, що триває. На оперативній нараді Оксана Бігун повідомила, що згідно із даними, які поновлюються щодня, на вихідних кількість хворих школярів не виросла. Навпаки, показник захворюваності знизився із 8,3% до 7,5%. 1-го лютого на освітянській колегії вирішуватиметься питання продовження чи припинення карантину в районі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця