<

Підприємці-спрощенці Володимирщини цьогоріч сплатили до місцевого бюджету понад 6 млн. грн. єдиного податку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 10.08.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За сім місяців 2015 року платники податків, які перебувають на обліку у Володимир-Волинській ОДПІ і які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили  понад 6 мільйонів гривень єдиного податку до місцевих бюджетів Володимирщини.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року  надходження єдиного податку зросли на 166,4 відc. ,- інформує Володимир-Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

При цьому, 3,9 млн. грн.  надійшло від  місцевих підприємців- фізичних осіб, та  майже 0,9 млн. грн надходжень – від платників єдиного податку – юридичних осіб.

Важливо, що в результаті прийнятих податкових змін, з 1 січня 2015 року всі платники єдиного податку третьої-шостої груп, які  перебували на обліку в органах ДФС до 1 січня  2015 року,  вважаються платниками податку третьої групи. А  четверта група спрощенців – це суб’єкти підприємництва аграрної галузі, які раніше сплачувати фіксований сільськогосподарський податок.

,, Цьогорічна оптимізація кількості груп  платників єдиного податку відбулась із врахування інтересів представників малого бізнесу. Зокрема,  згадувана вже третя група не має обмежень щодо кількості найманих осіб, а встановлений обсяг доходів не повинен перевищувати 20 млн. гривень.  Ці податкові зміни і надалі дозволяють підприємцям перебувати на спрощеній системі оподаткування і розвивати власну справу ”,- підсумував  начальник Володимир-Волинської ОДПІ  Ігор Пакулець.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця