<

Piano Extremist виступив у військовій частині Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 7.07.2015 / Володимир /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Piano Extremist – чоловік у балаклаві, який став відомим, граючи на піаніно серед барикад Майдану, зіграв для бійців частини В 0259 бригади.

3 серпня у клубі частини В 0259  у місті Володимир-Волинський, відбувся фортеп’янний концерт музиканта, який став відомий у часи Майдану як піаніст-екстриміст.  Про це повідомив керівник прес-служби В0259,  лейтенант Влад Якушев, – повідомляє  ZIK

Цим виступом він розпочав турне по містах України, метою якого є збір коштів для воїнів АТО.

Готуючись до концерту у клубі військової частини, він попросив не ставити піаніно на сцену, а розмістити його у глядацькому залі, щоб бути ближчим до глядачів.

Коли піаніст почав грати, зворушені солдати посідали просто навколо нього.

Маестро, який не називає свого прізвища, і не знімає балаклаву під час концертів зіграв власні твори, написані на честь героїв Небесної сотні,  загиблих під час війни на Сході. Особливо розчулила глядачів композиція, яка має назву «Прогулянка з другом, якого вже немає з нами».

Коли ж Богдан заграв композицію «Плине кача» у власній обробці, деякі з бійців не стримали сліз. Старовинна лемківська пісня, яка стала неофіційним реквіємом Майдану, розчулила солдатів, багато з яких брали участь у Революції гідності.

Останньої піснею концерту став Гімн України, який глядачі заспівали разом з музикантом.

Після завершення виступу офіцер у роботі з особовим складом, майор Олег Паніков, від імені всієї бригади подарував піаністу прапор Волинської області та банер, на якому була відображена історія виникнення та бойовий шлях частини.

Концерт відбувся за сприянням волонтерів Ковельського центру допомоги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця